Advent v srcu Zagreba

Kratek opis: 
Obisk naj adventne prestolnice 2015 in 2016, ogled Zagreba z lokalnim vodnikom

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

21 €

Jutranji odhod in vožnja do Zagreba. Po prihodu ogled znamenitosti mesta kot so Sabor, Banski dvori, cerkev Svetega Marka, Lotrščak, Kamnita vrata, katedrala, Gornji in Donji grad z vzpenjačo, ... Po želji in za doplačilo se boste z vzpenjačo tudi povzpeli na Gornji grad. Preostanek dneva boste preživeli ob raziskovanju praznično okrašenih trgov. Na trgu kralja Tomislava boste lahko zadrsali po ledenem parku. Raznolik kulturni, umetniški, glasbeni in otroški program pa se bo odvijal na Glavnem in Evropskem trgu. Pri paviljonu parka Zrinjevac boste lahko prisluhnili predvsem koncertom klasične glasbe ali pa se v samem parku prepustili božičnim nakupom ali gurmanskim užitkom ob gostinski ponudbi. V Oktogonu boste ob določenih dnevih in urah lahko prisluhnili delom priznanega skladatelja Johanna Straussa v izvedbi Ansambla Strauss. Na Kaptolu si boste lahko ogledali žice jaslice. Ljubitelji nekonvencionalnih umetniških predmetov boste lahko obiskali sejem na Trgu žrtava fašizma. Vse ostale božične nakupe pa boste lahko opravili na božičnem sejmu v ulicah okoli Trga bana Josipa Jelačića. Na raziskovanju mesta pa vas bo z različnih balkonov spremljala glasba 6 članske godbe na pihala z imenom Ad gloriam brass. Po želji in za doplačilo priporočamo kosilo v priznani zagrebški pivnici. Zvečer se boste praznično razpoloženi odpeljali proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.

Datum odhoda: 
23. nov. , 30. nov. , 1. dec. , 7. dec. , 8. dec. , 14. dec. , 15. dec. , 21. dec. , 22. dec. , 24. dec. , 26. dec. , 28. dec. , 29. dec. , 31. dec.
Cene/Termini: 

CENA na osebo in odhodno mesto:
24 € iz Celja, Trojan
28 € iz Maribora, Murske Sobote
22 € iz Ljubljane, Krškega, Brežic
21 € iz Trebnjega, Novega Mesta
29 € iz Kopra, Sežane
 
ODHODNA MESTA – POMEMBNO:
Posamezna vstopna mesta so zagotovljena ob najmanj 15 prijavljenih potnikov na posamezen vstop.
V primeru, da željenega vstopnega mesta zaradi premajhnega števila prijavljenih potnikov ne uspemo zagotoviti, se prijava samodejno prestavi in potrdi na najbližje zagotovljeno vstopno mesto.

Za večje skupine (min. 15 potnikov) po dogovoru potrdimo tudi dodatna vstopna mesta. 
Za lažje iskanje izletov glede na željeno vstopno mesto uporabite iskalnik VSTOPNO MESTO.

Število dni: 
1 dan
Cena vključuje: 

avtobusni prevoz po programu, ogled Zagreba z lokalnim vodnikom, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo izleta.

Doplačila: 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potniki 8 € po osebi.
MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: kosilo v priznani zagrebški pivnici (»čvarkuše in slani zvitki s sirom, piščančji file na žaru, domača pivska klobasa, zrezek »Zvončič«, čevapčiči, zapečen grah, ocvrt krompir, zelenjava na žaru, pivski krompir, sezonska sestavljena solata) 14 €.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije