ALPSKI PRELAZI, JEZERA in SLAPOVI

<
>
Kratek opis: 
Alpska dobrodošlica z veduto vasi Heiligenblut in čudovite panorame z alpske ceste pod avstrijskim očakom Grossglockner, jezerske počitnice ob Zeller See in bučanje vode v soteski vseh sotesk Liechensteinklamm...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

275,00€

Kam gremo?
1. dan: Slovenija–gorska cesta Grossglockner–Salzburško
2. dan: Zell am See–Schittenhöhe
3. dan: Krimml
4. dan: Berchtesgaden–Kehlstein–Königssee–Slovenija
 
PROGRAM
1. dan: SLOVENIJA – gorska cesta GROSSGLOCKNER–SALZBURŠKO
Zjutraj se bomo z udobnim turističnim avtobusom mimo Spittala in ob reki Möll odpeljali do Heiligenbluta, ki nas bo že od daleč pozdravil z znamenito cerkvico. Po ogledu in kavici nas čakata narodni park Visoke Ture in vzpon pod najvišjo avstrijsko goro – na Alpski cesti bomo oponašali svizce in cesarja Franca Jožefa ter z njegove ploščadi občudovali Grossglockner (3.797 m. n. m.) in ledenik Pasterze, z najvišje točke Edelweiss Spitze pa se bomo spustili na Salzburško. (večerja, nočitev)

2. dan: ZELL AM SEE–SCHITTENHÖHE
Naša mini počitniška postojanka bo v bližini jezera Zeller See. Po zajtrku se nam bodo ponujali fini sprehodi in osvežilna jezerska kopel. Vabljeni ste tudi na plovbo z ladjico in lažji planinski pohod, vsekakor pa se nam pridružite v gondoli, s katero bomo šli po razglede z dvotisočaka Schittenhöhe. (večerja, nočitev)

3. dan: KRIMML
Po jezerskem zajtrku se bomo za ves dan odpeljali pod slapove Krimml. Visoki do 395 metrov so najbolj mogočni v Alpah, saj vanje kopni kar 12 ledenikov. Po popolnem dnevu v naravi se bomo vrnili v našo postojanko blizu jezera Zeller See. (večerja, nočitev)

4. dan: BERCHTESGADEN–KEHLSTEIN–KÖNIGSSEE–SLOVENIJA
Po avstrijskem zajtrku nas čaka najlepši nemški narodni park Berchtesgaden. Ogledali si ga bomo s Hitlerjevega Orlovega gnezda na vrhu 1.834 metrov visokega Kehlsteina, kamor nas bo iz vasi Obersalzberg popeljal lokalni avtobus. Za kratek vtis nas bo voznik odložil še na obali kraljevega jezera Königssee, ki se kot fjord zajeda osem kilometrov globoko pod pobočja gore Watzmann, nato pa nas do večera čaka udobno zibanje domov.

 

Cene/Termini: 

TERMINI 2018

  • 12.07.201819.07.201826.07.2018
  • 02.08.2018, 09.08.2018, 16.08.2018

 
Cena velja glede na število prijavljenih oseb:
pri udeležbi 40 oseb 275 €
pri udeležbi 30 oseb 295 €

Cena vključuje: 

Prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah hotela*** na Salzburškem: 3 x polpenzion, oglede po programu (Heiligenblut, Zell am See, Berchtesgaden, Königssee), gorsko cesto Grossglockner, Orlovo gnezdo, slapove Krimml, vodenje in organizacija potovanja.

Doplačila: 

doplačilo za enoposteljno sobo: 75 €
vstopnine: niso vključene in se plačujejo ob ogledih (po želji)
obvezno doplačilo: turistična pristojbina 6 €

Popusti: 

popust: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima
 
FIRST MINUTE 40€ na rezervacijo dveh oseb do 31.03.2018

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije