AMADRIA PARK GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA

<
>
Kratek opis: 
Hotel leži v centru Opatije, tik ob morju v bližini plaže in obalne promenade »Lungomare«, ter enega najlepših parkov »Angiolina«. ...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

44,00 €

Opis
Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta leži v centru Opatije, tik ob morju v bližini plaže in obalne promenade »Lungomare«, ter enega najlepših parkov »Angiolina«.

Hotelski kompleks sestavljajo 3 med seboj povezane Vile-depandanse, poimenovane po rožah (Royal, Magnolia in Begonia) in glavna zgradba, Vila Camellia. Privoščite si sladico ali ročno narejene čokoladne praline v Kavarni Grand Cafe, uživajte v panoramskem razgledu ob jutranji kavici v baru Oleander ali pa opazujte kuharja, kako na vrtu nabira sveža zelišča, s katerimi bo začinil obrok. Naj se čas ustavi.

Čas se bo ustavil tudi v Wellness oazi hotela, ki se nahaja na kar 2 etažah in predstavlja odlično protiutež stresnemu načinu življenja. Za lepotne in wellness storitve uporabljajo izključno vrhunsko kozmetiko. Privoščite si lepotni trema! Tukaj še je zunanji in notranji bazen s sladko vodo in podvodnimi masažami, terapevtski bazen, masažni bazen, finska in turška savna, ledena fontana. Za tiste ki se želijo razmigati, pa je na voljo fitnes.

Razen dovršenega interierja vas bo očaral tudi pogled iz hotelske sobe, saj boste s pogledom lahko ujeli tako Učko kot ves Kvarnerski zaliv. Hotelski kompleks razpolaga z 227 sobami, razporejenih po depandansah (sobe standard) in glavni zgradbi (sobe superior). V sobah boste našli sat. TV, sušilnik za lase in minibar.

Hotel je poznan tudi po odlični domači hrani, katere vodilo so zdravje, kvarnerski recepti in domače sestavine. Razvajali vas bodo s samopostrežnim zajtrkom in večerjo.
 
Bazeni in wellness
Notranji/zunanji bazen s sladko vodo (dolg 12 m, 27-28 °C), finske in rimske kopeli, hidromasaže, whirlpool, savna, solarij, fitnes; kozmetični in terapevtski tretmaji za obraz in telo.
Sobe
DS2-3 standard: dvoposteljna soba v vilah, 25 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča

DS2-3 superior: dvoposteljna soba v glavni zgradbi, 25 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
Koristne informacije
Prijava: po 15h, odjava: do 11h.

Kartice: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.

Prednosti: glasbeni večeri. Otroške delavnice. Idealen kraj za ljubitelje dolgih sprehodov ob plaži.

Z doplačilom: otroška posteljica 10 €/dan, garaža 14 €/dan.

Omejitve: bazenski kompleks se nahaja v glavni zgradbi in ni povezan z depandansami. Otrokom do 3 leta starosti ni dovoljen vstop v bazen, otroci 3–16 let lahko uporabljajo bazen le ob prisotnosti staršev. Otrokom mlajšim od 18 let ni dovoljen vstop v spa center. 

Cene/Termini: 

AKCIJA 
07.11.-30.12.; polpenzion
v sobi standard (vila Continental) že od 44 €/osebo/dan
v sobi superior (vila Camelia) že od 55 €/osebo/dan
 
Brezplačno za otroka do 12 let (20.12.-30.12.); minimalno bivanje 2 dni 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.