Apartmaji LIPOV GAJ - akcija POLNI PENZION

<
>
POLNI PENZION
Kratek opis: 
Le nekaj korakov od hotela Lipa leži simpatično apartmajsko naselje. Apartmaji so idealna izbira za družine, ki potrebujejo več prostora, pa tudi za vse tiste, ki si želijo več neodvisnosti.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Apartmaji se lahko najamejo, ali se koristijo z obroki v hotelu Lipa.
 
Gostom je na voljo 240 postelj v skupno 84-ih enotah različne velikosti (2-5 oseb). Apartmaji so opremljeni s kuhinjsko nišo, dnevno sobo in spalnico, v enoti 4+1 sta dve ločeni spalnici. Vsi gosti apartmajskega naselja lahko brezplačno koristijo kopališke storitve Term Lendava.
 
Apartma za 2-3 osebe: v naselju Lipov gaj; pribl. 34 m²; spalnica s francosko posteljo za 2 osebi, dnevna soba s kavčem, ki ga lahko raztegnete v ležišče širine 150 cm, sat. TV, telefon, kuhinjska niša, prha/WC, terasa ali balkon.
 
Apartma za 3-4 osebe: v naselju Lipov gaj; pribl. 38 m²; spalnica s francosko posteljo za 2 osebi, dodatna postelja za tretjo osebo v spalnici, dnevna soba s kavčem, ki ga lahko raztegnete v ležišče (širina 150 cm), sat. TV, telefon, kuhinjska niša, prha/WC, terasa ali balkon.

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja (juha in solata bife, glavna jed je postrežena); v ponedeljek, sredo, četrtek in nedeljo tematske samopostrežne večerje.   
 
 
  

Cene/Termini: 

 
 
 

Cena vključuje: 

Prost vstop na bazene in v fitnes, nočno kopanje ob petkih in sobotah, brezplačna uporaba kopalnega plašča, 1x dnevno vstop v savne (10-14 h), možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda v hotelskem bazenu, brezplačno hotesko parkirišče

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa
Polni penzion 12 €/dan, bivanje 1 noč +4 €, manjši psi 8 €/dan, klima 5 €/dan

Popusti: 

V apartmaju z 2 odraslima: 100% 1.otrok do 12 let (na dodatnem ležišču); 2.otrok 100% do 6 let, 50% 6-12 let, 30% 12-15 let, 10% nad 15 let (brez ležišča, spi s starši)

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije