Apartmajska hiša Muštrinka

<
>
Kratek opis: 
Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro.
V apartmajski hiši se nahaja ogrevan skupni prostor, kjer lahko za čas bivanja hranite smučarsko opremo.
V vsaki enoti: kopalnica s tušem in WC-jem v vsakem apartmaju
V vsaki enoti: kuhinja, opremljena s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom
Brezplačen wi-fi
Pred samo hišo se nahaja pokrit skupni prostor, namenjen druženju, tako imenovane Jasl`ce.

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno!

Cena vključuje: 

STORITEV NOČITEV Z ZAJTRKOM ali POLPENZION: 
Nastanitev v 2-posteljnem ali 2+2-posteljnem apartmaju; obroke v hotelu Krvavec, prevoz s kabinsko žičnico, prevoz za dostop in sestop na relaciji zgornje postaje kabinske žičnice in apartmajske hiše Muštrinka, končno čiščenje
 
STORITEV NAJEM:
Nastanitev v 2-posteljnem ali 2+2-posteljnem apartmaju, prevoz s kabinsko žičnico, prevoz za dostop in sestop na relaciji zgodnje postaje kabinske žičnice in apartmajske hiše Muštrinka.

Doplačila: 

Turistična taksa, dodatno kosilo ali večerja 12 €/dan, savna 10 €/osebo, otroška posteljica 10 €/dan, končno čiščenje 30 €/apartma (samo pri najemu), prazno ležišče 20 €/dan 

Popusti: 

Pri storitvi nočitev z zajtrkom ali polpenzion: Otroci do 6.leta v isti sobi s starši 100%, otroci 6-10 let v isti sobi s starši 50%, otroci 10-15 let v isti sobi s starši 40%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.