AQUALANDIA

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

49 €

Odhod avtobusa iz obračališča mestnega prometa Dolgi most v Ljubljani je ob 5.30. Ob predhodni najavi (ob rezervaciji) možni vstopi tudi na počivališču Lom, Ravbarkomanda, v Novi Gorici (Kromberk MC) in v Ajdovščini (avtobusna postaja), nato sledi vožnja proti Benetkam.
Dan v vodnem zabaviščnem parku Aqualandia bo namenjen zabavi na 26 atrakcijah, med katerimi sta najvišji bungee jumping stolp v Evropi in najvišji vodni tobogan v tem delu sveta. Shark Bay je edini bazen s peščenim dnom v Evropi, na karibske otoke pa vas bodo spomnile tudi peščene plaže in palme, ki pod krošnjami skrivajo restavracije in lokale. Športni navdušenci se lahko pomerite v odbojki na mivki ali v vodi, za ples bo pa poskrbijo DJ-i z najnovejšimi hiti. Čez dan se odvijajo številne glasbene, akrobatske, plesne in cirkuške predstave, med katerimi so bile mnoge nagrajene za izvirnost in izvedbo.
Ob 18. uri se park zapre. Sledi vožnja v Slovenijo, kamor je predviden prihod v večernih urah.

Cene/Termini: 

Zagotovljen odhod 25.6.
Odhod tudi iz Ajdovščine in Nove Gorice
Cena na osebo: 49 € 

Cena vključuje: 
  • avtobusni prevoz na navedeni relaciji (odhod iz Ljubljane)
  • vstopnica za obisk parka
  • spremstvo in organizacija izleta
Doplačila: 
  • odhod iz Novega mesta, Celja, Maribora2,00 EUR/osebo

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije