AZURNA OBALA in kneževina MONACO

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Azurna obala, vedno privlačna, bogata polna luksuznih hotelov, igralnic, zvenečih imen... privlačnost Provanse v lepoti in skromnosti so opevali pesniki in pisatelji, zase pa sprejeli vsi boemi.

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v popoldanskih urah, sledi nočna vožnja po avtocesti preko Padske nižine, proti Franciji – Azurni obali (vmes postanki).
2. DAN: V jutranjem času bomo prispeli v kneževino Monaco in si ogledali knežji predel, Oceanografski muzej, katedrala, Grimaldijeva palača, po želji tudi ogled vrta kaktusov. Popoldan sledi vožnja do mesteca Ezze, obisk parfumerije Fragonard, kjer si boste lahko kupili dišave in parfume po tovarniški ceni. Nato se bomo odpeljali v Nico, panoramski ogled mesta. Sledi namestitev v hotelu in večerja v bližnji restavraciji. Po večerji nas po želji čaka še sprehod po mestu. Prenočevanje.
3. DAN: Po zajtrku sledi avtobusni ogled mesta Nice in vožnja v Cannes. Ogledali si bomo nekatere zanimivosti, kot so Festivalna dvorana in marina… Popoldan se bomo vrnili v Nico, vmes se bomo ustavili postanek v Antibesu in si ogledali Picassojev muzej. Večerja in prenočevanje.
4. DAN: Po zajtrku se bomo iz Nice odpeljali proti domu. Na poti se bomo ustavili še v Veroni ali drugem mestu in si na kratko ogledali nekatere zanimivosti mesta. Prihod domov je predviden v večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x pol penzion (večerja, zajtrk) v hotelu najmanj 3*, oglede zunanjosti po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije