BARCELONA in POČITNICE NA COSTA BRAVI

<
>
Kratek opis: 
Odlična kombinacija izletov in počitnic na Costa Bravi, vključeni izleti v Barcelono in Montserrat, direktni leti iz Ljubljane, številne možnosti dodatnih izletov in izbor med hotelom 3* ali 4*.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

669,00€

1. dan: SLOVENIJA - ŠPANIJA/COSTA BRAVA
Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana predvidoma v popoldanskih urah in polet proti letališču Barcelona ali Girona (odvisno od termina). Po pristanku sledi prevoz do hotela in nastanitev v enem od letovišč na Costa Bravi (Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Tossa de Mar ...).
 
2. dan: COSTA BRAVA
Dan bo namenjen spoznavanju živahne Costa Brave. Priporočamo obisk plaže ali sprehod po vedno živahnem letovišču. V hotelu vas bo obiskal tudi vaš predstavnik, ki vam bo na voljo za vsa vprašanja in informacije glede vaših počitnic.
 
3. dan: IZLET V BARCELONO
Danes se bomo z avtobusom odpravili na raziskovanje katalonske prestolnice Barcelone. Ogledali si bomo glavne znamenitosti (zunanji ogledi): znamenite Sagrade Familie, najbolj znanega dela arhitekta Gaudija, ki jo gradijo že več kot 100 let, zapeljali se bomo mimo tipičnih Gaudijevih hiš Casa Mila in Casa Batlo, se ustavili pri največjem evropskem stadionu Camp Nou (po želji ob doplačilu notranji ogled), se zapeljali čez grič Montjuich, kjer stojijo olimpijski objekti od Olimpijskih iger leta 1992 in od koder so čudoviti razgledi na mesto, na konec pa se zapeljali tudi v staro mestno jedro mesta. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Zvečer povratek na Costa Bravo.
 
4. dan: SKRIVNOSTNI MONTSERRAT IN KLETI
Danes se bomo odpravili na izlet na nenavadno oblikovano pogorje Katalonije, kjer bomo podrobneje spoznali zgodovino Katalonije. Ogledali si bomo Marijino svetišče, ki je zgrajeno čisto pod vrhom te nazobčane gore in kjer se v tamkajšnjem benediktinskem samostanu nahaja kipec črne Marije. Postanek v eni izmed številnih kleti katalonskega penečega vina Cava in pokušina. Povratek na Costa Bravo.
 
5.-7. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI IN DODATNI IZLETI
Prosti dnevi, ki jih boste lahko preživeli ob sproščanju na plažah Costa Brave. Po želji se boste lahko dodatno odločili še za katerega izmed dodatnih izletov (doplačilo). Odpravite se lahko na izlet z ladjico v Tosso de Mar, na adrenalinske vodne tobogane ali na predstavo z delfi ni v park Marineland... Zvečer vas bomo povabili na noč fl amenka, kjer bomo spoznali ta temperamenten španski ples ali pa na Viteške igre, kjer bomo navijali za svojega viteza.
 
8. dan: COSTA BRAVA-SLOVENIJA
Prosto do prevoza na letališče v Gironi ali Barceloni, od koder boste poleteli proti Sloveniji.

 
OPOMBA: razpored izletov in ogledov po dnevih se lahko spremeni (končna informacija na destinaciji pri predstavniku). Na Costa Bravi potnike sprejme Palmin predstavnik in poskrbi za informacije in vodenje izletov. Poleti so predvideni v Girono in Barcelono

Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO: od 669 € do 789 € (odvisno od termina)
 
ODHODI 2019: 06. jun. ,   13. jun. ,   20. jun. ,   27. jun. ,   04. jul. ,   11. jul. ,   18. jul. ,   25. jul. ,   01. avg. ,   08. avg. ,   15. avg. ,   22. avg. ,   29. avg. ,   05. sep. ,   12. sep. ,   19. sep.

Cena vključuje: 

letalski prevoz Ljubljana - Girona/Barcelona - Ljubljana po programu, sedem polpenzionov v hotelu 3* na Costa Bravi, izlet v Barcelono, Montserrat, slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.

Doplačila: 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: med 25 in 34 potniki 30 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 120 €, doplačilo za hotel 4*: 105 €

MOŽNA DOPLAČILA na poti: mestna turistična pristojbina pribl 1 €/ noč na osebo (plačilo v recepciji hotela), Dalijev muzej 14 €, vodni park Marineland (samo poleti!) 39€, viteške igre 42€, predstava flamenka 35 €, izlet z ladjico v Tosso de Mar: 25 € ogled stadiona Camp Nou pribl. 27 €, akvarij Barcelona pribl 20 €.

Popusti: 

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije