Bavarski gradovi

Kratek opis: 
Potovanje po Bavarski je izjemno doživetje. Povsod naletimo na tipične vasice in bogato tradicijo, ki so idealno okolje za kratek oddih. V to idilično pokrajino se je zaljubil že kralj Ludvik II Bavarski...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

199 €

1. dan: LJUBLJANA–KÖNIGSEE–CHIEMSEE–BAVARSKA / večerja
Odhod avtobusa z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu, v Ljubljani ob 5.00. Vožnja do čudovite alpske pokrajine–Berchtesgadna. Postanek ob Kraljevem jezeru (Königsee). Nadaljevanje vožnje po nemški alpski cesti skozi Ruhpolding do Kimskega jezera (Chiemsee). Vkrcanje na ladjo in plovba do otoka Herren. Ogled dvorca bavarskega kralja Ludvika II. Vrnitev v Prien in vožnja do hotela v enem od naselij na bavarski ali avstrijski strani. Nastanitev, večerja in prenočevanje.
 
2. dan: OBERAMMERGAU–LINDERHOF–ETTAL–WIES / zajtrk, večerja
Po zajtrku vožnja v pokrajino Oberammergau do istoimenskega kraja, ki slovi po pasijonskih igrah, lepo poslikanih pročeljih in rezbarijah. Zapeljali se boste do dvorca Linderhof, ogled dvorca. Nadaljevanje vožnje do Ettala, ogled mogočnega benediktinskega samostana s cerkvijo. Nato do romarskega središča Wiesa in ogled ene najlepših baročnih cerkva na južnem Bavarskem. Vrnitev v hotel, večerja in prenočevanje.
 
3. dan: NEUSCHWANSTEIN–INNSBRUCK–LJUBLJANA / zajtrk
Zajtrk in vožnja do Neuschwansteina, najbolj pravljičnega gradu bavarskega kralja Ludvika II in ogled. Nasproti gradu lahko vidite tudi Grad Hohenschwangau. Popoldan se boste zapeljali do Innsbrucka, kjer si boste ogledali staro mestno središče in nekatere znamenitosti: dvor, cerkev sv. Jakoba, Zlato strešico, Anino znamenje ... Vožnja mimo Beljaka, skozi Karavanški predor do Ljubljane. Prihod pozno zvečer.
 

Datum odhoda: 
2020: 27.4., 1.5., 22.5., 26.6., 17.7., 14.8., 4.9.
Cene/Termini: 

NE SPREGLEJTE - CENA NA OSEBO

  • pri udeležbi najmanj 45 oseb - 199 EUR
  • pri udeležbi najmanj 30 oseb -229 EUR

ODHOD - 27.4., 1.5.2020

  • pri udeležbi najmanj 45 oseb - 219 EUR
  • pri udeležbi najmanj 30 oseb - 249 EUR

 

Število dni: 
3 dni
Cena vključuje: 
  • avtobusni prevoz po programu
  • parkirnine in cestne pristojbine
  • 2 polpenziona v hotelu ali penzionu 3* v dvoposteljnih sobah
  • stroški organizacije in vodenja potovanja
  • DDV
Doplačila: 

Obvezna doplačila
Ob prijavi: obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 oseb 30,00 EUR/osebo

Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 50,00 EUR/osebo, vstop Neuschwanstein 14,50 EUR/osebo
Na kraju samem: (vodniku na poti) vstopnine in vožnja z ladjo pribl. 40 EUR

Popusti: 

15 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije