BRATISLAVA in DUNAJ

Kratek opis: 
Ogled dveh sosednjih prestolnic, po želji zanimiva vožnja s katamaranom.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

99,00€

1. dan: SLOVENIJA - GRAD DEVIN - BRATISLAVA
Odhod v zgodnjih jutranjih urah in vožnja proti Slovaški. Najprej se bomo podali do sotočja rek Morava in Donava, kjer stojijo ostanki nekoč mogočnega gradu Devin, ki je dolgo veljal za neosvojljivega in ima veliko simbolno vrednost za Slovake. Po želji notranji ogled gradu, nato pa nadaljevanje do Bratislave in ogled simpatičnega srednjeveškega jedra: glavni trg s srednjeveškim obzidjem, Michalov stolp, stolnica Sv. Martina in Mozartova palača, kjer je imel slavni skladatelj enega prvih koncertov. Sprehodili se bomo tudi do bratislavskega gradu, ki dominira nad mestom in obiskali monumentalni spomenik padlim v 2. svetovni vojni, Slavin. Prosto popoldne za sprehode po simpatičnem mestnem središču in posedanje na živahnih mestnih ulicah. Sledi nastanitev v hotelu in večerja.
 
2. dan: BRATISLAVA - DUNAJ - SLOVENIJA
Dopoldne slovo od mesta in odhod proti Dunaju. Po želji se bomo do avstrijske prestolnice popeljali kar po Donavi: v Bratislavi se bomo vkrcali na katamaran, sledi dobro uro dolga vožnja po mogočni reki Donava do Dunaja. Izkrcali se bomo v mestnem središču - na Schwedenplatzu, nato pa se bomo sprehodili po središču Dunaja: mimo Židovske četrti in mogočne Štefanove katedrale do Hofburga in znamenite opere. Nato nekaj prostega časa za posedanje v eni od mestnih kavarn in pokušino znamenite Sacher torte. Popoldne povratek proti Sloveniji, kamor bomo prišli v poznih večernih urah.

 

Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO: od 99 € do 109 €/osebo (odvisno od termina)
 
ODHODI 2019: 30. mar. ,   13. apr. ,   20. apr. ,   27. apr. ,   04. maj ,   18. maj ,   08. jun. ,   22. jun. ,   10. avg. ,   24. avg. ,   28. sep. ,   05. okt. ,   26. okt. ,   31. okt. ,   02. nov.

Cena vključuje: 

avtobusne prevoze po programu, polpenzion v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo izleta.

Doplačila: 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potnikov 15€.
MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 20 €, vožnja s katamaranom Bratislava - Dunaj 30 €.
MOŽNA DOPLAČILA na poti: vstopnina v Devin 5€.

Popusti: 

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije