Bungalovi TERME PTUJ

<
>
Kratek opis: 
Majhno naselje bungalovi Terme Ptuj imajo skupaj le 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Gostje lahko parkirajo pred bungalovi. Ptuj, Slovenija.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

37,00 €

Terme Ptuj imajo ob hotelu Grand Hotel Primus in osrednjem Termalnem Parku Terme Ptuj tudi naselje bungalovov, kjer lahko užijete še več svobode na svojem dopustu. 

Če so sem našli že Rimljani, boste našli tudi vi! Najstarejše slovensko mesto, Ptuj, leži v Dravski dolini in vabi na obisk mogočne utrdbe, ki se bohoti na zadnjem obronku Slovenskih goric in se razteza skoraj do Drave. Samostani, spomeniki, stolpi in mestna hiša prikazujejo najmočnejše kazalnike mestne arhitekture. 

Potem, ko boste dodobra raziskali čarobno staro mesto ali se podali okoli »ptujskega morja« (akumulacijsko jezero na Dravi), bo prav gotovo prijala sprostitev v bazenih in savnah v Termalnem Parku Terme Ptuj. Notranje kopališče obsega 4 bazene, poleti pa je odprto tudi atraktivno zunanje kopališče z adrenalinskimi tobogani. Prost vstop imate tudi v savne, za katere vam bo telo še kako hvaležno. Hvaležno pa vam tudi bo, če si boste pretegnili mišice – kar v fitnesu na prostem, ki se nahaja v sklopu Termalnega parka. Z doplačilom lahko obiščete tudi bazenski kompleks Vespasianus, savne in wellness Grand Hotela Primus. 

Majhno naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Vse sobe so opremljene s sat. TV. 

Samopostrežni zajtrk in večerja (izbor štirih menijev) sta v centralni restavraciji Zila, ki je oddaljena 100 m.
Sobe:

  • 1/2+1 TWC: dvoposteljna soba, 24,5–26,6 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, sef, možnost dodatnega ležišča 
  • 1/1 TWC: nastanitev ene osebo v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, sef

 

Cene/Termini: 

AKCIJA 
03.12.-22.12. in 02.01.-14.02.; polpenzion
Bivanje nedelja - petek že od 37,00 €/osebo
Bivanje petek - nedelja že od 42,00 €/osebo
 
22.12.-29.12.; polpenzion
Bivanje nedelja - petek že od 48,00 €/osebo
Bivanje petek - nedelja že od 48,00 €/osebo
 
Brezplačno za otroka do 6 let 22.12.-29.12.; minimalno bivanje 2 dni
V terminih ko so bungalovi zasedeni, se lahko goste natani tudi v mobilne hiške!
 

 

Cena vključuje: 

polpenzion v restavraciji Zila (samopostrežna zajtrk in večerja), 2x dnevno vstop v Termalni Park, 2x dnevno vstop v savne v Termalnem Parku in parkiranje

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa
 bivanje 1 noč 4 €, otroška posteljica 7 €/dan, psi 8 €/dan, garaža 5 €/dan

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima: 100% do 6 let, 50% 6-12 let, 30% 12-15 let, 10% nad 15 let; v sobi z 1 odraslim: 100% do 6 let, 30% 6-12 let, 20% 12-15 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.