Bungalovi TERME PTUJ

<
>
Kratek opis: 
Majhno naselje bungalovi Terme Ptuj imajo skupaj le 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Gostje lahko parkirajo pred bungalovi. Ptuj, Slovenija.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

47,00 €
36,00 €

Terme Ptuj imajo ob hotelu Grand Hotel Primus in osrednjem Termalnem Parku Terme Ptuj tudi naselje bungalovov, kjer lahko užijete še več svobode na svojem dopustu. 

Če so sem našli že Rimljani, boste našli tudi vi! Najstarejše slovensko mesto, Ptuj, leži v Dravski dolini in vabi na obisk mogočne utrdbe, ki se bohoti na zadnjem obronku Slovenskih goric in se razteza skoraj do Drave. Samostani, spomeniki, stolpi in mestna hiša prikazujejo najmočnejše kazalnike mestne arhitekture. 

Potem, ko boste dodobra raziskali čarobno staro mesto ali se podali okoli »ptujskega morja« (akumulacijsko jezero na Dravi), bo prav gotovo prijala sprostitev v bazenih in savnah v Termalnem Parku Terme Ptuj. Notranje kopališče obsega 4 bazene, poleti pa je odprto tudi atraktivno zunanje kopališče z adrenalinskimi tobogani. Prost vstop imate tudi v savne, za katere vam bo telo še kako hvaležno. Hvaležno pa vam tudi bo, če si boste pretegnili mišice – kar v fitnesu na prostem, ki se nahaja v sklopu Termalnega parka. Z doplačilom lahko obiščete tudi bazenski kompleks Vespasianus, savne in wellness Grand Hotela Primus. 

Majhno naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, odmaknjenih od vrveža. Vse sobe so opremljene s sat. TV. 

Samopostrežni zajtrk in večerja (izbor štirih menijev) sta v centralni restavraciji Zila, ki je oddaljena 100 m.
Sobe:

  • 1/2+1 TWC: dvoposteljna soba, 24,5–26,6 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, sef, možnost dodatnega ležišča 
  • 1/1 TWC: nastanitev ene osebo v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, sef

 

Cene/Termini: 

AKCIJA polni penzion
29.08.-26.10.
36,00 € na osebo/dan (nedelja-petek)
39,00 € na osebo/dan (petek-nedelja)
Brezplačno za otroka do 6 let
Cena vključuje: 1x polpenzion v restavraciji Zila (samopostrežni zajtrk in strežena večerja), kopanje, parkirišče. Minimalno bivanje 2 dni

 
AKCIJA KROMPIRJEVE POČITNICE
26.10.-04.11.
Polpenzion 46,75 €/osebo/dan
Brezplačno za otroka do 6 let
Minimalno bivanje 2 dni. Akcija velja za rezervacijo do 30.09.!
 

 

Cena vključuje: 

2x dnevno prost vstop na bazene, v savne in fitnes Termalnega Parka Terme Ptuj
brezplačno parkirišče pred hiškami

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa
Polni penzion 10 €, bivanje 1 noč 4 €, otroška posteljica 7 €/dan, psi 8 €/dan, garaža 5 €/dan

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima: 100% do 6 let, 50% 6-12 let, 30% 12-15 let, 10% nad 15 let; v sobi z 1 odraslim: 100% do 6 let, 30% 6-12 let, 20% 12-15 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.