Avstrija

Preživite smučarske počitnice v nedaleč oddaljeni Avstriji. V zimsko športnem raju Avstrija vsakdo pride na svoj račun. Ponuja udobno družinsko smučanje in obilo zabave tako za družine, individualce kot tudi začetnike. Izbirate lahko med apartmaji ali hotelskimi namestitvami v odličnih smučarskih središčih kot so Bad Kleinkircheim, Saalbach, Flachau, Gerlitzen, Nassfield in še in še... Na svoj račun tukaj pridejo tudi ljubitelji dobrih zabav do jutranjih ur.

OB PROGI Planai-Hochwurzen, na pobočju med Schladmingom (5 km) in Rohrmoosom.
Prevoz:
Cena od:
Naselje koč leži 5 km od smučišča Kreischberg.
Prevoz:
Cena od:
Apartmaji z BAZENOM in SAVNO ob smučišču !
Prevoz:
Cena od:
Hotelsko-apartmajski kompleks, ki leži OB SMUČIŠČU, sestavljata glavna, hotelsko-apartmajska stavba in apartmajski kompleks Goldried Park, ki sta medsebojno oddaljena...
Prevoz:
Cena od:
Obdan z gorovjem in na smučišču ponuja moderne sobe, ki so bile prenovljene leta 2014. Ima zelo velik spa (bazen, savne).
Prevoz:
Cena od:
Hotel Kärntnerhof se nahaja v centru mesta Bad Kleinkirchheim, poleg smučišča in šole smučanja ter le 50 m od term v mestu.
Prevoz:
Cena od:
Apartmajska hiša v kraju Bad Kleinkirchheim, le 200 m od najbližjega smučišča.
Prevoz:
Cena od:
Letovišče Vital se nahaja le 500 m od žičnice Planai in 800 m od središča mesta Schladming. Obdano je z 10.000 m² velikim parkom in ponuja 2 teniški igrišči, brezplačno...
Prevoz:
Cena od:
Apartmaji so v nahaja v centru mesta Bad Kleinkirchheim, 30 m od spa Römerbad in vzpenjače Kaiserburgbahn.
Prevoz:
Cena od:
Apartmaji imajo odliočno lokacijo, direktno nasmučišču. Odlični so za družine, saj naselje nudi veliko dodatnih aktivnosti za otroke.
Prevoz:
Cena od:

Strani