Božič/novo leto

Mali Lošinj
Hotel Aurora leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od mesta Mali Lošinj, tik ob Family hotelu Vespera. Prodnata plaža v zalivu Veli žal je oddaljena pribl. 100 m.
Prevoz:
Cena od:
44,00€
Novigrad
Hotel Aminess Maestral leži 10 minut hoda od Novigrada, 150 m od plaže in sodi v visoko kategorijo 4*, ki si jo je prislužil s svojo razkošno ponudbo.
Prevoz:
Cena od:
47,00 €
42,30 €
Zagreb
Sprehodite se po najdaljši zagrebški ulici Ilici do čarobno okrašenega mestnega jedra, s središčem na trgu Bana Jelačića.
Prevoz:
Cena od:
19 €
Sarajevo vas bo z utripom življenja na baščaršiji popolnoma prevzelo. Čevapčiči ali pleskavica v lepinji in prava bosanska kava ob novoletnem vzdušju.
Cena od:
214,00 €
Mošćenička Draga
Hotel Marina se nahaja le 150 m od Jadranskega morja v slikovitem ribiškem mestu Mošćenička Draga, ki je znano po dolgi prodnati plaži.
Prevoz:
Cena od:
245 € za 3 dni
Opatija
Hotel Smart Selection Istra leži ob obalni cesti, 10 minut hoje od centra Opatija. Hotel ima notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Opatija, Kvarner, Hrvaška.
Prevoz:
Cena od:
204 €/osebo 3-dnevni silvestrski paket
Moravske toplice
Hotel Ajda zaznamuje prijetno domačno vzdušje, obiskujejo pa ga gostje vseh starosti – družine, seniorji in mlajši pari. Hotel je tako priljubljen tudi zaradi pestrega...
Prevoz:
Cena od:
80,08 €
Moravske toplice
Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj zase. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in...
Prevoz:
Cena od:
54,00€
Moravske toplice
Turistično naselje sestavlja sklop hišic - bungalovov, kritih s slamo, ki nudijo romantičen oddih stran od mestnega vrveža po dostopni ceni.
Prevoz:
Cena od:
68,00€
46,75 €
Izola
Depandanse Korala, Perla, Sirena in Palma so del hotelskega naselja San Simon. Naselje leži sredi mediteranskega parka in je kot nalašč za družine z otroki.
Prevoz:
Cena od:
46,00 €
33,00 €

Strani