Ekskurzije za šole

ekskurzije za šole

Ekskurzije in izleti za šole. V naši organizaciji vam ponujamo pestro izbiro izletov za osnovne in srednje šole, kot so zaključni izleti, šolski tematski izleti, šole v naravi (poletne in zimske), adrenalinske izlete,... po konkurenčnih cenah! Potujete lahko z avtobusom, letalom ali z vlakom. Izleti in ekskurzije po Evropi ali po širnem Svetu.
Programe strokovnih ekskurzij posedej za vas priredimo iz kraja po dogovoru. Strokovne ekskurzije vključujejo lahko oglede raznih sejmov, podjetij, obiske tovarn, ipd. Datum odhoda si izberete sami.
Vsi naši potniko so nezgodno zavarovani. Za pripravo posebnih programov smo vam z veseljem na voljo, verjamemo, da vas lahko z 29 letnimi izkušnjami prepričamo z našo strokovno izvedbo programov.

Sončna Vipavska dolina z vasico Goče, Vipavo, izviri reke Vipave, Ajdovščino in Vipavskim križem.
Prevoz:
Cena od:
20,00€
Padova, mesto sv. Antona Padovanskega ter Ravenna, kjer je pokopan veliki pesnik Dante. Obiščemo tudi žepno republiko San Marino.
Prevoz:
Cena od:
Mantova in Parma, obiskali bomo proizvodnjo sira in parmskega pršuta ter si ogledali kmetijo. Z ladjo se bomo zapeljali ob Ligurski obali in si ogledali čudovitih pet...
Prevoz:
Cena od:
179,00€
Obiščimo Bergamo, Milano z znamenito Piazzo del Duomo ter se zapeljimo na nepozabne Boromejske otoke.
Prevoz:
Cena od:
135,00€
Zapeljali se bomo skozi pravo savano in se v živo srečali z najrazličnejšimi živalskimi vrstami. Obiskali bomo tudi romantično mesto Verona in si goledali amfiteater ter...
Prevoz:
Cena od:
Spoznajše podzemni svet dežele Solnograške v rudniku Hallein ter doživite čarobno igro vode v okrasnem vrtu z dvorcem Hellbrun.
Prevoz:
Cena od:
Obiščite rudnik soli in spoznajte podzemni svet, pečino Orlovo gnezdo ter se z ladjico podajte na mini križarjenje po Kraljevem jezeru.
Prevoz:
Cena od:
Spustimo se po najdaljši rudarski drči - Terra Mystico, Terro Humoristica in rudarski muzej
Prevoz:
Cena od:
Razglejte se po Avstrisjki Koroški iz stolpa, obiščite svet v malem Minimundus, sprehodite se po mestnem središču Celovca. Dan pa zaključite v soteski Čepa, kjer boste...
Prevoz:
Cena od:

Strani