Grčija

Grčija leži v jugovzhodni Evropi in je del Balkanskega polotoka. Grčija je ena od zibelk evropske civilizacije in ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Počitnice v Grčiji lahko preživite na številnih otokih – Karpatos, Kefalonija, Lefkas, Lesbos, Zakintos, Kreta, Rodos, Santorini, Samos, Kos,... Grčija ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje ter zelo prijazne in gostoljubne domačine. V Grčiji boste našli okusno mediteransko kuhinjo, tu je doma prava grška solata.
 
Počitnice v Grčiji so primerne tako za družine kot za posameznike, saj večina otokov ponuja dobro zabavo ter ogled številnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Hoteli v Grčiji so različnih kategorij, od preprostih 2* pa vse do luksuznih 5*.
 

Santorini
Leži v osrčju turističnega mesteca Kamari v neposredni bližini trgovinic in tavern. Od glavnega mesta Fira je oddaljen 9 km, od letališča pa 6 km.
Prevoz:
Cena od:
Krf
Prijeten, družinsko voden aparthotel leži v središču enega izmed najbolj priljubljenih letovišč, Moraitika. V neposredni bližini so številne trgovine, restavracije in...
Prevoz:
Cena od:
od 333 €/osebo
Kreta
Hotel Chrysalis se nahaja v mestu Hersonissos v bližino plaže.
Prevoz:
Cena od:
Od 499 €
Kefalonija
Hotel Starlight s prijetnim vzdušjem in kvalitetnimi storitvami daje občutek domačnosti in je idealno okolje za sproščene počitnice.
Prevoz:
Cena od:
od 469 €
Lefkas
Hotel se nahaja v središču mesta Nidri kjer so številne taverne in bari. Do plaže je le 80 metrov.
Prevoz:
Cena od:
od 299 € (last minute odhod 02.06.)
Zakintos
Hotel Sunny Garden z manjšim vrtom in bazenom daje vtis oaze, prijazno osebje zagotavlja pridih domačnosti in sproščenosti tako za družine kot posameznike.
Prevoz:
Cena od:
od 489 € (last minute odhod 10.06.)
Samos
Simpatičen hotelski kompleks Zefiros Beach v bližini plaže Mykali.
Prevoz:
Cena od:
569 €
Karpatos
Hotel Astron priporočamo vsem, ki si želijo bivati v mirnem in zelenem okolju, saj je odmaknjen od mestnega središča.
Prevoz:
Cena od:
475 €
Kreta
Hotel Sentido Blue Sea Beach se nahaja ob peščeni plaži v Stalisu s lepim vrtom. Modro morje in toplo sonce vam bosta pričarala harmonijo, ki bo vaše počitnice naredila...
Prevoz:
Cena od:
609 €
Lefkas
V bližini centra NIDRIJA, 150m od prve prodnate plaže.
Prevoz:
Cena od:

Strani