Grčija

Grčija leži v jugovzhodni Evropi in je del Balkanskega polotoka. Grčija je ena od zibelk evropske civilizacije in ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Počitnice v Grčiji lahko preživite na številnih otokih – Karpatos, Kefalonija, Lefkas, Lesbos, Zakintos, Kreta, Rodos, Santorini, Samos, Kos,... Grčija ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje ter zelo prijazne in gostoljubne domačine. V Grčiji boste našli okusno mediteransko kuhinjo, tu je doma prava grška solata.
 
Počitnice v Grčiji so primerne tako za družine kot za posameznike, saj večina otokov ponuja dobro zabavo ter ogled številnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Hoteli v Grčiji so različnih kategorij, od preprostih 2* pa vse do luksuznih 5*.
 

Lefkas
V bližini centra NIDRIJA, 150m od prve prodnate plaže.
Prevoz:
Cena od:
Lefkas
Hotel ima lastno plažo, oddaljen 2km od kraja NIKIANA.
Prevoz:
Cena od:
649 €
Kefalonija
Nov moderen manjši butični hotel z direktnim dostopom s hotelske terase do znamenite plaže Xi. Namenjen je gostom starejšim od 18 let.
Prevoz:
Cena od:
1.089 €
Skiatos
Hotel z odlično lokacijo, le 700 m od središča glavnega mesta Skiathos in hkrati le 200 m od ene izmed najlepših plaž na otoku, plaže Megali Ammos.
Prevoz:
Cena od:
Santorini
Izjemno prijeten hotel se nahaja v centru priljubljenega letovišča Kamari in ga od prekrasne črne peščeno-prodnate plaže loči le promenada.
Prevoz:
Cena od:
Santorini
Urejen, družinsko voden hotel se nahaja na južni strani otoka Santorini v središču tradicionalne vasi Akrotiri.
Prevoz:
Cena od:
Samos
Zadnja leta vse bolj priljubljen in skorajda v celoti obnovljen hotel s čudovitim razgledom na Turčijo in modro Egejsko morje. Do Pitagoriona je 2,5 km, do glavnega...
Prevoz:
Cena od:
Samos
Priljubljen, dobro vzdrževan, družinski hotel se nahaja na obrobju mesteca Kokkari. Do čudovite prodnate plaže je 300 m, do središča mesta pa 150 m.
Prevoz:
Cena od:
Lefkas
Hotel, obdan s prekrasno naravno senco, se nahaja tik ob peščeno prodnati plaži in le 250 m od središča mesta Nidri.
Prevoz:
Cena od:
459 €
Krf
Priljubljen, družinsko voden hotel se nahaja na jugozahodni strani otoka v spokojni vasici Agios Georgios le 200 m od prekrasne, dolge, peščene plaže.
Prevoz:
Cena od:

Strani