Grčija

Grčija leži v jugovzhodni Evropi in je del Balkanskega polotoka. Grčija je ena od zibelk evropske civilizacije in ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Počitnice v Grčiji lahko preživite na številnih otokih – Karpatos, Kefalonija, Lefkas, Lesbos, Zakintos, Kreta, Rodos, Santorini, Samos, Kos,... Grčija ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje ter zelo prijazne in gostoljubne domačine. V Grčiji boste našli okusno mediteransko kuhinjo, tu je doma prava grška solata.
 
Počitnice v Grčiji so primerne tako za družine kot za posameznike, saj večina otokov ponuja dobro zabavo ter ogled številnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Hoteli v Grčiji so različnih kategorij, od preprostih 2* pa vse do luksuznih 5*.
 

Amopi
Preprost hotel, sestavljen iz treh dvonadstropnih zgradb se nahaja v kraju Amopi. Ima enega najlepših razgledov na zaliv Amoopi Bay.
Prevoz:
Cena od:
549,00 €
Hotel Nancy se nahaja v centru živahnega nočnega življenja, lokalov in tavern.
Prevoz:
Cena od:
519,00 €
Karpatos
Hotel Miramare Bay je prijeten družinsko voden hotel, primeren za goste, ki želijo preživeti počitnice v bližini plaže in nedaleč od mestnega središča.
Prevoz:
Cena od:
609 €
Lefkas
Red Tower Hotel se nahaja le 200 m od plaže Nikiana in le 200 m od kraja Nikiana s tavernami in trgovinami.
Prevoz:
Cena od:
529 €
Kreta
Hotel Chrysalis se nahaja v mestu Hersonissos v bližino plaže.
Prevoz:
Cena od:
Kefalonija
Hotel Starlight s prijetnim vzdušjem in kvalitetnimi storitvami daje občutek domačnosti in je idealno okolje za sproščene počitnice.
Prevoz:
Cena od:
519 €
Lefkas
Hotel se nahaja v središču mesta Nidri kjer so številne taverne in bari. Do plaže je le 80 metrov.
Prevoz:
Cena od:
499 €
Zakintos
Hotel Sunny Garden z manjšim vrtom in bazenom daje vtis oaze, prijazno osebje zagotavlja pridih domačnosti in sproščenosti tako za družine kot posameznike.
Prevoz:
Cena od:
Samos
Simpatičen hotelski kompleks Zefiros Beach v bližini plaže Mykali.
Prevoz:
Cena od:
599 €
Karpatos
Hotel Astron priporočamo vsem, ki si želijo bivati v mirnem in zelenem okolju, saj je odmaknjen od mestnega središča.
Prevoz:
Cena od:
559 €

Strani