Grčija

Grčija leži v jugovzhodni Evropi in je del Balkanskega polotoka. Grčija je ena od zibelk evropske civilizacije in ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Počitnice v Grčiji lahko preživite na številnih otokih – Karpatos, Kefalonija, Lefkas, Lesbos, Zakintos, Kreta, Rodos, Santorini, Samos, Kos,... Grčija ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje ter zelo prijazne in gostoljubne domačine. V Grčiji boste našli okusno mediteransko kuhinjo, tu je doma prava grška solata.
 
Počitnice v Grčiji so primerne tako za družine kot za posameznike, saj večina otokov ponuja dobro zabavo ter ogled številnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Hoteli v Grčiji so različnih kategorij, od preprostih 2* pa vse do luksuznih 5*.
 

Kreta
Hotel Chrysalis se nahaja v mestu Hersonissos v bližino plaže.
Prevoz:
Cena od:
Od 499 €
Kefalonija
Hotel Starlight s prijetnim vzdušjem in kvalitetnimi storitvami daje občutek domačnosti in je idealno okolje za sproščene počitnice.
Prevoz:
Cena od:
od 469 €
Lefkas
Hotel se nahaja v središču mesta Nidri kjer so številne taverne in bari. Do plaže je le 80 metrov.
Prevoz:
Cena od:
od 299 € (last minute odhod 02.06.)
Zakintos
Hotel Sunny Garden z manjšim vrtom in bazenom daje vtis oaze, prijazno osebje zagotavlja pridih domačnosti in sproščenosti tako za družine kot posameznike.
Prevoz:
Cena od:
od 489 € (last minute odhod 10.06.)
Samos
Simpatičen hotelski kompleks Zefiros Beach v bližini plaže Mykali.
Prevoz:
Cena od:
569 €
Karpatos
Hotel Astron priporočamo vsem, ki si želijo bivati v mirnem in zelenem okolju, saj je odmaknjen od mestnega središča.
Prevoz:
Cena od:
475 €
Kefalonija
Nov moderen manjši butični hotel z direktnim dostopom s hotelske terase do znamenite plaže Xi. Namenjen je gostom starejšim od 18 let.
Prevoz:
Cena od:
1.089 €
Skiatos
Hotel z odlično lokacijo, le 700 m od središča glavnega mesta Skiathos in hkrati le 200 m od ene izmed najlepših plaž na otoku, plaže Megali Ammos.
Prevoz:
Cena od:
Santorini
Izjemno prijeten hotel se nahaja v centru priljubljenega letovišča Kamari in ga od prekrasne črne peščeno-prodnate plaže loči le promenada.
Prevoz:
Cena od:
Santorini
Urejen, družinsko voden hotel se nahaja na južni strani otoka Santorini v središču tradicionalne vasi Akrotiri.
Prevoz:
Cena od:

Strani