Hrvaška

Preživite poletne počitnice na Hrvaškem 2015. Oddih in namestitev na Hrvaškem. Poletne počitnice na Jadranu v eni od številnih destinacij v Istri, Kvarnerju ali Dalmaciji... Počitnice na Hrvaškem so tako priljubljene prav zaradi bližine. Hrvaška, naša južna soseda je zelo priljubljena destinacija ravno zaradi bližine ter dostopa z avtomobilom. Počitek na toplem soncu, samotnih plažah, jadranje med otoki, ribe na sto načinov... so samo nekatere aktivnosti zaradi katerih je Hrvaška tako obiskana. Na Hrvaškem vam ponujamo počitnice v hoteli ali apartmajskih hišah (hotelskih ali zasebnih), najem plovil, počitnice v kampih po ugodnih first in last minute cenah.

Mali Lošinj
Wellness hotel Aurora leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od mesta Mali Lošinj, tik ob Family hotelu Vespera. Prodnata plaža v zalivu Veli žal je oddaljena pribl...
Prevoz:
Cena od:
59,00€
Mali Lošinj
Na začetku otoka Mali Lošinj se na severni strani kraja Nerezine nahaja kamp Rapoća. Plaža je delno skalnata in delno prodnata, na njej najdete urejena betonirana mesta...
Prevoz:
Cena od:
47,00 €
Mali Lošinj
Nahajajo se v Nerezinah, v bližini Malega Lošinja. Kamp je v senci mediteranskih dreves.
Prevoz:
Cena od:
47,00 €
Mali Lošinj
Family Hotel Vespera leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od centra mesta Mali Lošinj. Hotel je ustvarjen za odlične družinske počitnice.
Prevoz:
Cena od:
56,00 €
Mali Lošinj
Prestižni hotel BELLEVUE leži v uvali Čikat, le 50 metrov plaže. Hotel bo zadovoljil še tako zahtevne goste.
Prevoz:
Cena od:
Mali Lošinj
Nahaja se na otoku Lošinj, tik ob plaži Poljana in 3 km od središča mesteca Mali Lošinj. Ponuja klimatizirane mobilne hišice sredi gozdička.
Prevoz:
Cena od: