Hrvaška

Preživite poletne počitnice na Hrvaškem 2015. Oddih in namestitev na Hrvaškem. Poletne počitnice na Jadranu v eni od številnih destinacij v Istri, Kvarnerju ali Dalmaciji... Počitnice na Hrvaškem so tako priljubljene prav zaradi bližine. Hrvaška, naša južna soseda je zelo priljubljena destinacija ravno zaradi bližine ter dostopa z avtomobilom. Počitek na toplem soncu, samotnih plažah, jadranje med otoki, ribe na sto načinov... so samo nekatere aktivnosti zaradi katerih je Hrvaška tako obiskana. Na Hrvaškem vam ponujamo počitnice v hoteli ali apartmajskih hišah (hotelskih ali zasebnih), najem plovil, počitnice v kampih po ugodnih first in last minute cenah.

Korčula
Kamp ima kategorizacijo 3*, mobilne hišice pa so opremljene po standardu 4* (postavljene l. 2016).
Prevoz:
Cena od:
51,00€
Korčula
Aminess LUME HOTEL leži v majhnem ribiškem mestu Brna, ki je od Prižbe oddaljeno približno 4 km in od centra kraja približno 200 m.
Prevoz:
Cena od:
Korčula
Apartmaji se nahajajo 50m od morja in plaže ter 500m od Prižbe.
Prevoz:
Cena od:
Korčula
Port 9 Island Family Resort leži v lepem "Zalivu Školjk", približno 3 km od starega mesta Korčula. Plaža oddaljena cca 100m.
Cena od:
Korčula
Le nekaj minut hoje do centra mesta Korčula in samo 200m od plaže. Vse sobe so klimatizirane, prav tako restavracija. Marko polo. Korčula.
Prevoz:
Cena od:
Korčula
Hotel Park leži nasproti starega mesta Korčula, 500m iz centra mesta in 50m od plaže. Hotel nudi storitev all inclusive.
Prevoz:
Cena od:
Korčula
Ob morju, na polotoku in s pogledom na staro mesto Korčula.
Prevoz:
Cena od:
Korčula
Hotl se nahaja v mirnem zalivu Plitvine, 2km od centa mesta Vela Luka. Hotel je na bazi ALL INCLUSIVE.
Cena od: