Hrvaška

Preživite poletne počitnice na Hrvaškem 2015. Oddih in namestitev na Hrvaškem. Poletne počitnice na Jadranu v eni od številnih destinacij v Istri, Kvarnerju ali Dalmaciji... Počitnice na Hrvaškem so tako priljubljene prav zaradi bližine. Hrvaška, naša južna soseda je zelo priljubljena destinacija ravno zaradi bližine ter dostopa z avtomobilom. Počitek na toplem soncu, samotnih plažah, jadranje med otoki, ribe na sto načinov... so samo nekatere aktivnosti zaradi katerih je Hrvaška tako obiskana. Na Hrvaškem vam ponujamo počitnice v hoteli ali apartmajskih hišah (hotelskih ali zasebnih), najem plovil, počitnice v kampih po ugodnih first in last minute cenah.

Poreč
Veliko in priljubljeno naselje Lanterna Sunny Resort by Valamar leži na polotoku Lanterna, ki je gosto poraščen z gozdom. Poreč je oddaljen pribl. 13 km. Plažo lahko...
Prevoz:
Cena od:
25,00 €
Ugljan
Apartmajsko naselje Holiday Park Zelena Punta se nahaja med borovci, 5 min hoje od najbližje kamnite plaže s peščenimi zalivi. Središče mesta Kukljica je 5 min hoje...
Prevoz:
Cena od:
Červar
Apartmajska hiša Rona Volta se nahaja v središču naselja Červar Porat, 100 m od morja in 5km od središča Poreča.
Prevoz:
Cena od:
30,00€
Barbariga
Apartmaji Rona Barbariga ležijo v apartmajskem naselju Barbariga, samo 6km do Pule. Oddaljeni so 350-500m od plaže.
Prevoz:
Cena od:
31,00€
Pag
Apartma Esperanza se nahaja v mirnem delu naselja Gajac, v bližini Novalje na otoku Pag. Apartma ima veliko teraso z žarom.
Prevoz:
Cena od:
Pag
Apartma Nicky se nahaja nedaleč stran od Novalje na otoku Pag. Apartma je v pritličju in ima teraso.
Prevoz:
Cena od:
Poreč
Studio apartma Orange se nahaja v naselju Červar, 5 km od Poreča. Apartma je bil v celoti obnovljen leta 2017.
Prevoz:
Cena od:
Poreč
Apartma Enea se nahaja v Poreču, približno 100m od plaže. Apartma je v celoti obnovljen.
Prevoz:
Cena od:
Poreč
Apartmaji GALIJOT PLAVA LAGUNA ležijo na zelenem polotoku, ki je znan po svoji edinstveni lepoti sredi čarobnih plaž in prekrasnih sprehajalnih poti.
Prevoz:
Cena od:
Červar
Apartma Zizi je v prvem nadstropju apartmajske hiše v centru ČERVARJA. Apartma je od plaže oddaljen pribl. 5 minut hoje.
Prevoz:
Cena od:

Strani