Istra

Doživite hrvaško Istro in njeno beneško arhitekturo zgradb, cerkev, zvonikov, čudovito obalo in plaže. Istra je nam najbližji polotok in tudi najbolj priljubljena med slovenskimi turisti. S svojo notranjostjo je res neizogibni turistični biser. Polotok Istra se nahaja na severnem delu Jadranskega morja, med tržaškim in kvarnerskim zalivom. V Istri tečejo tri reke: Dragonja, Raša in Mirna, na njenem severnem delu pa se dviga planina Učka.
 
Kamorkoli se odpravite boste uživali v edinstveni kombinaciji naravnih in kulturnih lepot in v resničnobogati turistični ponudbi. V Istri se lahko oddahnete od vsakdana med tlakovanimi uličicami starih istrskih mest, kjer na vsakem vogalu diši po svežih ribah, oljčnem olju in tartufih.

Ruleta med hoteli VALAMAR 4*- ime hotela izveste pred odhodom.
Prevoz:
Cena od:
41,50€
Hotel Delfin v Poreču je pravo zatočišče pred vsakdanom, v katerem vam nikdar ne bo dolgčas. Z izredno cenovno ugodno ponudbo bo hotel Delfin razveselil številne goste,...
Prevoz:
Cena od:
26,00€
Veliko in priljubljeno naselje Sunset Lanterna Apartments leži na polotoku Lanterna, ki je gosto poraščen z gozdom. Poreč je oddaljen pribl. 13 km.
Prevoz:
Cena od:
29 €
Hotel Melia Coral se nahaja v naselju Katoro. Hotel nudi nekoliko več miru in sprostitve, saj je namenjen le gostom, starejšim od 16 let.
Prevoz:
Cena od:
Hotel Aminess Maestral leži 10 minut hoda od Novigrada, 150 m od plaže in sodi v visoko kategorijo 4*, ki si jo je prislužil s svojo razkošno ponudbo.
Prevoz:
Cena od:
47,00 €
44,65 €
Maslinica Resort je hotelski kompleks, ki ga sestavljajo hoteli Mimosa, Narcis, Hedera in Lido Palace. Resort leži pribl. 15 min hoje od centra Rabca, do katerega vas...
Prevoz:
Cena od:
36,00 €
32,40 €
Apartmajska hiša Rona Volta se nahaja v središču naselja Červar Porat, 100 m od morja in 5km od središča Poreča.
Prevoz:
Cena od:
30 €
Hotel Laguna Gran Vista leži v naselju Zelena Laguna na manjši vzpetini. Gostje imajo dodatno vključeno pijačo pri večerji.
Prevoz:
Cena od:
33,50€
Hotel Valamar Diamant se nahaja le 130 m od prostrane plaže ter 10 min hoje od središča in starega mestnega jedra Poreča. Obdan je z borovim gozdom in ponuja...
Prevoz:
Cena od:
43,00 €
36,00 €
Apartmaji Rona Barbariga ležijo v apartmajskem naselju Barbariga, samo 6km do Pule. Oddaljeni so 350-500m od plaže.
Prevoz:
Cena od:
31,00 €

Strani