Italija

Odlična mešanica starega in novega. Obiskovalce prevzamejo njihovi običaji in navade. Ozke, bleščeče ulice z butiki, odličnimi restavracijami in pizzerijami, navdušijo najzahtevnejše goste. Milky way s Sestrierom, znamenita Sella Ronda, sončni Dolomiti Brenta ponujajo vedno lepo pripravljene proge in navdušujejo smučarje iz celega sveta!
 

Piancavallo
Počitniški dom je v centru Piancavalla, 200 m od smučišča. V sklopu počitniškega doma je igralnica, TV soba, bar, diskoteka. Dom je namenjen predvsem šolam v naravi (v...
Prevoz:
Cena od:
Falcade
Hotel z BAZENOM, SAVNO, JACUZZIJEM leži 30 m od spodnje postaje sedežnice in 1 km od središča kraja.
Prevoz:
Cena od:
Livigno
Nahaja poleg žičnice Teola Pianoni Bassi, s katero se lahko v 20 min pripeljete do smučišča Mottolino.
Prevoz:
Cena od:
Canazei
v kraju Alba, 800 m od žičnice povezavane z Sella Ronda - Dolomiti Superski. Ponuja wellness z masažno kadjo, s fitnesom in savno.
Prevoz:
Cena od:
Arabba
Obdan je z Dolomiti in ima velik wellness z bazenom, smučišče samo 300m stran.
Prevoz:
Cena od:
Zoncolan
Hotel Enzo Moro se nahaja na nadmorski višini pribl. 1.350 m - Monte Zoncolan, 20 m do žičnice in pribl. 6 km do središča kraja.
Prevoz:
Cena od:
67,00 €
Zoncolan
Hotel La Perla ima 4 zvezdice in ponuja popolnoma opremljen wellness ter restavracijo, ki streže raznolik zajtrk in furlanske specialitete.
Prevoz:
Cena od:
Kronplatz
Hotel se nahaja 5 minut peš do kraja Rasun di Sotto. Ima bazen, savno in wellness s pogledom na Kronplatz. Ima tudi svoj bar, ski bus 80m od hiše.
Prevoz:
Cena od:
Kronplatz
Prenovljeni hotel z BAZENOM in WELLNESSOM leži 4 km od smučišča in 80m od smučarskega avtobusa.
Prevoz:
Cena od:
Alleghe
Oddaljen je 3km od kraja Zoldo Alto in 300m od žičnice, smučišče Dolomiti Superski. Ima wellness center in notranji bazen.
Cena od:

Strani