Kvarner

Kvarner je zanimiv in prepoln presenečenj, a vendar vedno prisrčen, blizu srcu in kadar koli si ga zaželite, blizu vas. Uživajte v bujno dišečih vrtovih in bogati wellness ponudbi. Raziskujte naravo peš ali na kolesu. Okušajte plodove pogorja. In se prepustite gastronomskim užitkom v regiji, v kateri je v priobalnem področju ter na otokih mediteranski način življenja nekaj vsakdanjega. Morske dobrote, izvrstno oljčno olje, izvirne jedi kontinentalne kuhinje in odlične slaščice... vse to boste lahko poizkusili v tradicionalnih konobah.
 
Zložite mozaik oddiha ali kratkega predaha prav po vaši meri. Zanimiv in gostoljuben, blizu srcu in vedno blizu.
 

Wellness Hotel Aurora se nahaja v Sunčani uvali, le 50 m od morja in plaže. Do središča Malega Lošinja se lahko sprehodite v 20 minutah.
Prevoz:
Cena od:
56,00€
42,00€
Hotel Padova se nahaja neposredno ob morju v zalivu Prva Padova, 20 min hoje od starega mestnega jedra Raba. Prenovljen 2016.
Prevoz:
Cena od:
50,00€
Hotel Eva se nahaja v bližini plaže polotoka Kalifront. Središče starega mestnega jedra Raba je oddaljeno 5 km
Prevoz:
Cena od:
27,00€
Hotel Grand Imperial se nahaja le 5 min hoje od plaže in ponuja prekrasen pogled na staro mestno jedro Raba.
Prevoz:
Cena od:
66,00€
52,80€
Hotel Opatija se nahaja v središču mesta, le nekaj minut hoje od plaže in sprehajališča Lungomare. Obdan je s čudovitim parkom in ima prečudovit pogled na morje.
Prevoz:
Cena od:
76,40€
Depandansa leži poleg hotela Malin, kjer gostje koristijo tudi polpenzion. Leži direktno nad plažo, pod borovci.
Prevoz:
Cena od:
33,00€
POPOLNOMA PRENOVLJEN 2017, kategorije 4* superior. Hotel Esplanade leži na robu Crikvenice, tik ob prodnati plaži in obalnim sprehajališčem.
Prevoz:
Cena od:
80,30€
Hotel Katarina se nahaja na vhodu v Selce, 100m od betonske in deloma prodnate plaže. Hotel je bil prenovljen v letu 2016.
Prevoz:
Cena od:
32,00€
Hotel leži v Velem Lošinju, samo 50m od plaže. Hotel je bil popolnoma prenovljen, tako da ga priporočamo vsakemu gostu.
Prevoz:
Cena od:
91,00€
77,30€
Grand hotel Adriatic II se nahaja v neposredni bližini centra Opatije in morske obale s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv in otoke.
Prevoz:
Cena od:
43,50€

Strani