Mariborsko Pohorje

Dostop: Ljubljana-Maribor
Oddaljenost od Ljubljane: 140 km
Največji smučarski center v Sloveniji z visoko kakovostnimi nastanitvami, adrenalinskimi in sproščujočimi programi ter wellness ponudbo. Je družinam prijazno smučišče, primerno pa je tudi za zahtevnejše smučarje, saj je znano po tekmi za svetovni pokal v ženskem smučanju Zlata lisica. Priljubljeno je tudi zaradi 7 km osvetljene smučarske proge, na kateri lahko smučate 12 ur na dan in velja za najdaljšo osvetljeno progo v Evropi.
Smučarsko področje Mariborsko Pohorje: 41 km smučarskih prog, 22 smučarskih naprav na n.v. od 325 do 1327 m, 27 km tekaških prog

Hotel Bellevue je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo, skozi vse leto.
Prevoz:
Cena od:
Naselje štirih apartmajskih hiš na vrhu Pohorja se nahaja v gozdičku ob Penzionu Martin, tik ob smučišču, kakšnih 300m od zgornje postaje Pohorske vzpenjače.
Prevoz:
Cena od:
Hotel Arena je umeščen v idilično okolje ob vznožju Mariborskega Pohorja, direktno ob smučišču. Ima lep, velik wellness center.
Prevoz:
Cena od:
Hotel se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko apartmajskem naselju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. Dostop do hotel je z gondolo, avtomobilom ali avtobusom iz...
Prevoz:
Cena od:
Hotel je na smučišču, poleg hotela Bolfenk. Hotel se nahaja na 1050 m nadmorske višine.
Prevoz:
Cena od:
Nahaja se na 1000m nadmorske višine, pod področjem Bolfenk. Oddaljen je samo 300m od Pohorske Vzpenjače.
Prevoz:
Cena od: