Mediteran

Preživite svoje najlepše počitnice na Mediteranu s turistično agencijo Marco Polo. Pripravili smo vam ponudbo počitnic na naslednjih destinacijah na Mediteranu: Grčija in Grški otoki, Španija, Tunizija, Turčija, Severni Ciper, Bolgarija, Maroko in Egipt. Predstavljajo idealne počitnice za vsakogar - za družine, za mlade, ki si želijo zabave in raznih športnih aktivnosti ter za vse tiste, ki želijo sproščeno uživati na peščeni plaži daleč od vsakodnevnega stresa. Rezervirajte vaše poletne počitnice že danes!

The Grand hotel v Hurgadi se ponaša z velikim in urejenim parkom, počasi padajočo peščeno plažo, diving centrom na plaži
Prevoz:
Cena od:
Hotel leži ob plaži, 7 km od mesta Tropea, od letališča je hotel oddaljen 65 km.
Prevoz:
Cena od:
599 €
300m od plaže, 9 km od mesta Tropea, 70 km od letališča Lamezia Terme.
Prevoz:
Cena od:
569 €
Hotel je oddaljen od mesta Tropea 9 km in od letališča 70 km. Mini bus do plaže.
Prevoz:
Cena od:
649 €
Nad zalivom Santa Maria, brezplačen hotelski mini bus vozi večkrat dnevno, plaža je oddaljena 1 km, mini bus do mesta Tropea je za doplačilo
Prevoz:
Cena od:
559 €
V bližini centra NIDRIJA, 150m od prve prodnate plaže.
Prevoz:
Cena od:
Hotel ima lastno plažo, oddaljen 2km od kraja NIKIANA.
Prevoz:
Cena od:
629 €
Nov moderen manjši butični hotel z direktnim dostopom s hotelske terase do znamenite plaže Xi. Namenjen je gostom starejšim od 18 let.
Prevoz:
Cena od:
649 €
Hotel z odlično lokacijo, le 700 m od središča glavnega mesta Skiathos in hkrati le 200 m od ene izmed najlepših plaž na otoku, plaže Megali Ammos.
Prevoz:
Cena od:
Izjemno prijeten hotel se nahaja v centru priljubljenega letovišča Kamari in ga od prekrasne črne peščeno-prodnate plaže loči le promenada.
Prevoz:
Cena od:

Strani