Mediteran

Preživite svoje najlepše počitnice na Mediteranu s turistično agencijo Marco Polo. Pripravili smo vam ponudbo počitnic na naslednjih destinacijah na Mediteranu: Grčija in Grški otoki, Španija, Tunizija, Turčija, Severni Ciper, Bolgarija, Maroko in Egipt. Predstavljajo idealne počitnice za vsakogar - za družine, za mlade, ki si želijo zabave in raznih športnih aktivnosti ter za vse tiste, ki želijo sproščeno uživati na peščeni plaži daleč od vsakodnevnega stresa. Rezervirajte vaše poletne počitnice že danes!

Hurgada
The Grand hotel v Hurgadi se ponaša z velikim in urejenim parkom, počasi padajočo peščeno plažo, diving centrom na plaži
Prevoz:
Cena od:
Kalabrija
Hotel leži ob plaži, 7 km od mesta Tropea, od letališča je hotel oddaljen 65 km.
Prevoz:
Cena od:
635 €
Klabrija
300m od plaže, 9 km od mesta Tropea, 70 km od letališča Lamezia Terme.
Prevoz:
Cena od:
599 €
Kalabrija
Hotel je oddaljen od mesta Tropea 9 km in od letališča 70 km. Mini bus do plaže.
Prevoz:
Cena od:
649 €
Kalabrija
Nad zalivom Santa Maria, brezplačen hotelski mini bus vozi večkrat dnevno, plaža je oddaljena 1 km, mini bus do mesta Tropea je za doplačilo
Prevoz:
Cena od:
559 €
Lefkas
V bližini centra NIDRIJA, 150m od prve prodnate plaže.
Prevoz:
Cena od:
Lefkas
Hotel ima lastno plažo, oddaljen 2km od kraja NIKIANA.
Prevoz:
Cena od:
649 €
Kefalonija
Nov moderen manjši butični hotel z direktnim dostopom s hotelske terase do znamenite plaže Xi. Namenjen je gostom starejšim od 18 let.
Prevoz:
Cena od:
1.089 €
Skiatos
Hotel z odlično lokacijo, le 700 m od središča glavnega mesta Skiathos in hkrati le 200 m od ene izmed najlepših plaž na otoku, plaže Megali Ammos.
Prevoz:
Cena od:
Santorini
Izjemno prijeten hotel se nahaja v centru priljubljenega letovišča Kamari in ga od prekrasne črne peščeno-prodnate plaže loči le promenada.
Prevoz:
Cena od:

Strani