Mobilne hišice

Mobilne hišice so odlična izbira za vaše letošnje počitnice.  Za vse tiste, ki obožujete naravo, vendar vam šotor ni udoben, hotel pa tudi ni vaša izbira, so mobilne hišice vsekakor najbolj primerna lokacija za vaš letošnji dopust. Izbirate lahko med številnimi različnimi kampi na HRVAŠKI ali ITALIJANSKI obali. Mobilne hišice se nahajajo večinoma v neposredni bližini morja, so luksuzno opremljene in ponujajo oddih v sožitju z naravo.
 
Počitnice v mobilnih hišicah vam omogočajo zbujanje v zelenju in ob žuborenju valov, zajtrk v intimi na lastnih zasebnih terasah okopanih v soncu, opazovanje zvezd na jasnem nočnem nebu, in vse to v kombinaciji s smehom, druženjem in številnimi aktivnostmi v naselju, v tisti meri, ki si jo boste sami zaželeli in kreirali.

Marco Polo Village leži na otoku Korčuli, v neposredni bližini hotela Bon Repos, cca 3 km od mesta Korčula.
Prevoz:
Cena od:
89,00€
Leži v uvali mesteca Šilo, na SV strani otoka Krka s prekrasnim pogledom na Crikvenico. Hišice so od morja oddaljene 30-50 m.
Prevoz:
Cena od:
39,00€
V čudovitem okolju, samo 10 minut hoje do kraja PAKOŠTANE. Nove mobilne hišice SUPERIOR.
Prevoz:
Cena od:
28,20€
Manjši družinski kamp, v bližini KAMENJAKA.
Prevoz:
Cena od:
35,00€
Kamp leži ob prečudoviti plaži, ki je oddaljena samo 50m.
Prevoz:
Cena od:
39,00€
Nahajajo se v bližini Nerezin. Priporočamo ga predvsem družinam.
Prevoz:
Cena od:
Nahajajo se v Nerezinah, v bližini Malega Lošinja. Kamp je v senci mediteranskih dreves.
Prevoz:
Cena od:
Kamp se nahaja v čudovitem borovem gozdičku, v bližini Pule.
Prevoz:
Cena od:
40,00€
Kamp leži v zalivu Medveja med 10 km oddaljeno Opatijo in Lovranom, ki se nahaja le dva kilometra od kampa. V l. 2012 so postavili nove mobilne hišice.
Prevoz:
Cena od:
43,00€
34,40€
Kamp v slikovitem zalivu južno od Rovinja, zavzema dva kilometra plaže in ima velik bazen. Na voljo so tudi hišice z bazenom ali whirpoolom.
Prevoz:
Cena od:
62,00€

Strani