Mobilne hišice

Mobilne hišice so odlična izbira za vaše letošnje počitnice.  Za vse tiste, ki obožujete naravo, vendar vam šotor ni udoben, hotel pa tudi ni vaša izbira, so mobilne hišice vsekakor najbolj primerna lokacija za vaš letošnji dopust. Izbirate lahko med številnimi različnimi kampi na HRVAŠKI ali ITALIJANSKI obali. Mobilne hišice se nahajajo večinoma v neposredni bližini morja, so luksuzno opremljene in ponujajo oddih v sožitju z naravo.
 
Počitnice v mobilnih hišicah vam omogočajo zbujanje v zelenju in ob žuborenju valov, zajtrk v intimi na lastnih zasebnih terasah okopanih v soncu, opazovanje zvezd na jasnem nočnem nebu, in vse to v kombinaciji s smehom, druženjem in številnimi aktivnostmi v naselju, v tisti meri, ki si jo boste sami zaželeli in kreirali.

Medulin
Mobilne hišice v kampu Kažela, sredi sredozemskega rastlinja. Do nizke, kamnito-prodnate plaže, kjer so tudi prhe, je pribl. 200 m.
Prevoz:
Cena od:
42,00 €
Medulin
Mobilne hišice v kampu Medulin se nahajajo na polotoku, na robu istoimenskega kraja. Do središča Medulina je kamp oddaljen 400 m, medtem ko je do Pule pribl. 10 km.
Prevoz:
Cena od:
39,00 €