Jadran

Največja ponudba počitnic na JADRANU! First minute ponudbe za POLETJE 2018. Poiščite počitnice na Jadranu (Slovenija, Hrvaška, Črna Gora...) po vaši meri za sproščen in miren dopust - morje, plaža, terme, alpe, gore, narava.
Povprečne temperature zraka v notranjosti se januarja gibljejo od 0°C do 2°C, avgusta od 19°C do 23°C, na morju pa od 6°C do 11°C pozimi ter od 21°C do 27°C poleti.
S povprečno 2.600 urami sonca na leto je jadranska obala ena najbolj obsijanih s soncem v Sredozemlju. Poleti se temperature morja povzpnejo med 25°C in 27°C.
 

Bled
V Rikli Balance Hotelu oživljamo tradicijo lokalnega okolja. Smo trajnostno naravnani. Skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje.
Prevoz:
Cena od:
86,00 €
Bled
Hotel Ribno leži v bližini Bleda, v gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Leži na robu smrekovega gozda in je odlična izhodiščna točka za pohodniške in...
Cena od:
Hotel Savica
Bled
Hotel Savica je oddaljen samo 250m od Blejskega jezera. Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v bazene v bližnjem wellnessu Živa. Hotel ima velike družinske sobe.
Prevoz:
Cena od:
55,00 €