Jadran

Največja ponudba počitnic na JADRANU! First minute ponudbe za POLETJE 2018. Poiščite počitnice na Jadranu (Slovenija, Hrvaška, Črna Gora...) po vaši meri za sproščen in miren dopust - morje, plaža, terme, alpe, gore, narava.
Povprečne temperature zraka v notranjosti se januarja gibljejo od 0°C do 2°C, avgusta od 19°C do 23°C, na morju pa od 6°C do 11°C pozimi ter od 21°C do 27°C poleti.
S povprečno 2.600 urami sonca na leto je jadranska obala ena najbolj obsijanih s soncem v Sredozemlju. Poleti se temperature morja povzpnejo med 25°C in 27°C.
 

Kefalonija
Zelo priljubljen kompleks leži na mirni, eksotični lokaciji tik ob prekrasni peščeni plaži Vrahinari.
Prevoz:
Cena od:
Kefalonija
Prikupen družinsko voden aparthotel leži tik ob eni od najlepših plaž na otoku Mounda Beach, le 3 km od priljubljenega letovišča Skala s številnimi tavernami, bari in...
Prevoz:
Cena od:
Karpatos
Priljubljen družinsko vodeni aparthotel se nahaja le 500 m od najlepše plaže v Arkassi, Agios Nicholaos.
Prevoz:
Cena od:
Chios
Hotel leži ob prodnati plaži (vmes lokalna cesta), v centru letovišča in 7.5 km od letališča. Avtobusna postaja pred objektom.
Prevoz:
Cena od:
Lefkas
Studii Valena se nahajajo na odlični lokaciji, le 20 m od glavne promenade v kraju Nidri, kjer najdete pestro ponudbo barov in trgovinic. Priporočamo ga družinam.
Prevoz:
Cena od:
569 €
Brač
Vila Supetar se nahaja v centri mesta Supetar na otoku Brač, samo 70m od prodnate plaže. Ima več dvoposteljnih sob in tudi apartmaje za družine.
Prevoz:
Cena od:
Brač
Nahaja se v kraju Supetar na Braču, oddaljen 80m od morja. Idealen za vse, ki si želijo uživanja na lepi prodnati plaži.
Prevoz:
Cena od:
Karpatos
Hotel leži ob morju in peščeni plaži, oddaljen je 17km od Pigadie.
Prevoz:
Cena od:
Lezbos
Naselje je obdano s 50.000 m2 urejenih zelenih površin, pravokotno na več kot kilometer dolgo peščeno plažo, ki se počasi spušča v morje. Do mesta Skala Kallonis je 5 km...
Prevoz:
Cena od:
Lezbos
Hotel leži v mirnem okolu Eftalouja, od obale ga loči sammo zalivska cesta. Do Molyviosa vozi avtobus, samo 2,5km stran.
Prevoz:
Cena od:

Strani