Rogla

Dostop: Ljubljana – Celje – Slovenske Konjice – Zreče – Rogla
Oddaljenost od Ljubljane: 135 km
V idilični pokrajini Zreškega Pohorja, pozimi vselej odeti v snežno podobo, na nadmorski višini 1.517 m, leži smučarski center Rogla. Vzorno urejene smučarske proge za vse vrste smučarjev, deskarjev in tekačev, hoteli in bungalovi neposredno ob smučiščih, vam poleg udobne namestitve in kulinaričnih užitkov nudijo obilo priložnosti za nepozabno preživljanje prostega časa, rekreacije in zabave.
Smučarsko področje Rogla: 12 km smučarskih prog, 11 smučarskih naprav na n.v. od 1.120 m do 1.517 m, fun park, 30 km tekaških prog

Rogla
Namestitev v termah Zreče, smučanje na Rogli.
Prevoz:
Cena od:
59,00€
Preživite najdaljšo noč v letu v bungalovih Rogla
Prevoz:
Cena od:
161,00€
Rogla
VELJAVNOST PAKETA: TERMINI: 25. 11. - 29. 12. 2018 2. 1. -- 7. 4. 2019
Prevoz:
Cena od:
47,00€
Rogla
Hotel Natura je nov objekt na vstopu na Roglo, 200 m do sedežnice Planja. Čudoviti razgledi, izbrani okusi ter wellness sprostitev – za ljudi z aktivnim in vitalnim...
Prevoz:
Cena od:
Rogla
Bungalovi Rogla in Gaber se nahajajo na planoti Rogla, obdani z naravo. Bungalovi so primerni predvsem za družine, saj so nekoliko odmaknjeni od turističnega vrveža in...
Prevoz:
Cena od:
47 €
Rogla
Hotel Rogla se nahaja v olimpijskem smučarskem središču Rogla v Zrečah, na nadmorski višini 1517 m. Ponuja odličen wellness z notranjim bazenom in športno dvorano.
Prevoz:
Cena od:
56 €
Rogla
Planja je hotel s 4 zvezdicami, primeren za aktivno preživljanje prostega časa. Je družinam prijazen hotel. Ima restavracijo in veliko večnamensko dvorano.
Prevoz:
Cena od:
64,00 €
Rogla
Hotel Brinje je bil obnovljen leta 2004. Namestitev je od glavne hotelske recepcije oddaljena 50 metrov.
Prevoz:
Cena od:
Rogla
Apartmaji Nune se nahajajo tik pod vrhom Rogle in so čisto ob glavni cesti, ki vodi na Roglo. Obdaja jih prijetna okolica z gozdovi in tudi travniki.
Prevoz:
Cena od:
55,00 €
Rogla
Apartmaji Koče na Jurgovem se nahajajo v prijetnem domačem okolju, ob zgornji postaji smučišča Jurgovo, le 1,5 km od hotela Planja.
Prevoz:
Cena od: