Španija

Celinski del Španije pokrivajo visoke planote in gorovja, kot so Pireneji in Sierra Nevada. Z njih teče več velikih rek, na primer Ebro, Duero, Tajo in Guadalquivir. V Sredozemskem morju so še Balearsko otočje pred špansko obalo in samostojni Kanarski otoki pred afriško.

Španija
Čarobna Andaluzija in državica Gibraltar, kraljevi Toledo in svetovljanski Madrid in še in še.
Prevoz:
Cena od:
979,00€
Španija
Raziskovanje Kanarskih otokov - odlična kombinacija potovanja in počitnic, 4 otoki, vsak »planet« zase, večna pomlad in prijetne temperature za raziskovanje skozi celo...
Prevoz:
Cena od:
999,00€
Španija
Direktni polet iz Trsta, moderna futuristična arhitektura umetnika Calatrave, mesto najboljše paelle in sočnih pomaranč.
Prevoz:
Cena od:
419,00€
Španija
Odlična kombinacija izletov in počitnic na Costa Bravi, vključeni izleti v Barcelono in Montserrat, direktni leti iz Ljubljane, številne možnosti dodatnih izletov in...
Prevoz:
Cena od:
669,00€
Španija
Obisk živahne katalonske prestolnice, možnost izleta na sveto goro Montserrat, možnost obiska posebnega muzeja Salvadorja Dalíja v njegovem rojstnem mestu Figuerasu.
Prevoz:
Cena od:
529,00€
Španija
Vključen polni penzion, postanek v mondenem Monte Carlu, obisk Barcelone, živahne katalonske prestolnice in počitnice na Costa Bravi.
Prevoz:
Cena od:
259,00€