Tenerife

Kanarski otoki so otočje zahodno od obale Zahodne Afrike. Kanarsko otočje sestavlja 7 večjih otokov - Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera in Il Hierro. Nudimo vam ugodne počitnice na Kanarskih otokih z odhodi iz avstrijskih in nemških letališč. Ob določenih odhodih tudi let iz Ljubljane. Počitnice na Tenerifih so nepozabna avantura.

Največji otok kanarskega arhipelaga, z značilno trikotno obliko ponuja zatočišče množici turistov- v modernih hotelih visoke kakovosti, v barih in restavracijah, z zabavo na plaži čez dan in v diskotekah čez noč.
Zanimive so tudi naravne lepote vulkanske pokrajine v središču 29 km širokega kraterja - narodnega parka Las Canadas del Teide.

Hotel se nahaja v kraju Puerto de la Cruz, s prelepim razgledom, na griču v parku Taoro, približno 800 m od znane mestne prodnato peščene plaže.
Prevoz:
Cena od:
Španija, Tenerife, Costa del Silencio, storitev vse vključeno
Prevoz:
Cena od:
Hotel je oddaljen 800m od plaže Playa del Duque (brezplačni mini bus). Storitev all inclusive.
Prevoz:
Cena od:
Hotelski kompleks leži ob plaži El Duque, ki velja za eno najlepših plaž na Tenerifih. Spa center obsega široko ponudbo masaž in tretmajev.
Prevoz:
Cena od:
Hotel leži ob morju in na promenadi Playa de Las Americas. Ob hotelu je manjša kamnita plaža, do peščene plaže Playa de Troya je približno 500m.
Prevoz:
Cena od:
Hotel leži v letovišču Playa de Las Americas, v drugi vrsti od morja. Hotel nudi veliko otroško igrišče ter bogat razvedrilni program za otroke.
Prevoz:
Cena od:
Hotel leži ob morju, na promenadi Playa de Las Americas. V bližini so številni bari, trgovine in diskoteke. Sobe so klimatizirane.
Prevoz:
Cena od:
Hotel leži ob dolgi peščeni plaži, v majhni ribiški vasici El Medano. Hotel je priljubljen pri surfarjih in kajtarjih.
Prevoz:
Cena od:
Hotel leži ob morju in promenadi v predelu San Eugenio, prva manjša plaža oddaljena 100m, večja in organizirana plaža Playa del Bobo 10 minut hoje.
Prevoz:
Cena od:
Hotel leži v centru priljubljenega letovišča Playa de Las Americas, 400m od morja. Ponuja 2 zunanja bazena, tobogane in otroški bazen.
Prevoz:
Cena od:

Strani