Tunizija

Tunizija, arabska država ob Sredozemskem morju nam ponuja počitnice, kjer boste lahko občutili pridih eksotike ter se v hotelu z all inclusive ponudbo pustili razvajati v počitniškem vzdušju. Počitnice v Tuniziji so zaradi peščenih plaž, edinstvene arabske arhitekture in izjemno ljubeznivih domačinov brezskrbne za mnoge Slovence. Zanimivo je potepanje od zanimive tunizijske Djerbe, do manj znane južne Tunizije v notranjosti kontinenta, kjer se že pojavljajo puščave. Vse več ljudi se odloča za safari, po pokrajini, kjer si lahko ogledajo značilno rastje in živalstvo za to pokrajino.

 

Tunis
Hotel leži v naselju Gammarth, v neposredni bližini mesta La Marsa. Oddaljen je 15km od mesta Tunis, priporočamo ga gostom, ki si želijo mirnih počitnic.
Prevoz:
Cena od:
Hammamet
Hotel El Mouradi El Menzah se nahaja v centru letovišča Yasmine Hammamet ob peščeni plaži, loči ga samo cesta. Do mesta Hammamet je 8km.
Prevoz:
Cena od:
389 €
Djerba
El Mouradi Djerba Menzel je največji hotelski kompleks na otoku Djerba, saj se razprostira na 33 hektarjih površine.
Prevoz:
Cena od:
389 €
Mahdia
Hotel El Mouradi Mahdia se nahaja na eni najlepših plaž finega belega peska, idealni za sproščen in miren oddih ter dolge romantične sprehode.
Prevoz:
Cena od:
Monastir
Hotel se nahaja v letovišču Skanes, ki je oddaljen samo 7km od kraja Monastir.
Prevoz:
Cena od:
279 €
Port El Kantaoui
Club Kantaoui je idealna izbira za vse, ki si želijo aktivnih počitnic. Hotel je oddalen samo 10km do mesta Sousse.
Cena od:
299 €
Port El Kantaoui
Hote se nahaja neposredno ob čudoviti plaži, do mesta Sousse je samo 10km.
Prevoz:
Cena od:
319 €
Hammamet
Hotel leži v središču Yasmine Hmmamet od peščeni plaži, loči ga samo cesra.
Prevoz:
Cena od:
319 €
Port El Kantaoui
Hotel se nahaja ob lepi in dolgi peščeni plaži priljubljenega letovišča Port El Kantaoui. Do centra letovišča in prestižne marine je le 2,5 km in 10 km do tretjega...
Prevoz:
Cena od:
259 €
Mahdia
Hotel se nahaja blizu morja na prelepi peščeni plaži, v bližini je tudi mesto Mahdia in njena medina. Vasico Mahdia krasi zagotovo najlepša plaža v Tuniziji.
Prevoz:
Cena od:
259 €

Strani