GARDALAND

<
>
Kratek opis: 
Največji zabaviščni park, ki nas vsako leto navduši s kakšno adrenalinsko novostjo!

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

ODHOD: po želji skupine
Odhod avtobusa iz kraja po v jutranjih urah. Vožnja v Italijo po avtocesti mimo Benetk in Verone do Gardalanda, največjega zabaviščnega parka v Italiji, ki se ob Gardskem jezeru razprostira na 45 Ha površine. Celodnevni ogled zanimivih atrakcij razdeljenih v štiri tematska področja: avanturistična vožnja s čolni po džungli, odkrivanje skrivnosti egipčanskih templjev, sprehod po divjem zahodu, polet z Ikarusom v vesolje, otok dinozavrov, 'Palablu', najbolj zanimiva novost, ki je ne smete zamuditi - ogled filma 'Ledena doba' v 4D kinu, vožnja z adrenalinskim Blue Tornado, Top Spin ali Atlantida in še mnogo drugih atrakcij. Za avanturiste sta tu prvi wing coster na svetu X-RAPTOR ter dive coaster OBLIVION ali letošnjo noviteto KUNG FU PANDA akademija. Za doplačilo se lahko udeležite šova z delfini ali pa obiščete akvarijski kompleks 'Sea Life'. V parku so na razpolago številne restavracije, bari in trgovinice s spominki. Ob dogovorjeni uri vračanje nazaj proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah z vmesnimi postanki. Možnost organizacije večerje in zabave v Sloveniji.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, vstopnina v zabaviščni park Gardaland, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.
POMEMBNO OPOZORILO: ob rezervaciji potrebujemo imenski seznam učencev z žigom šole.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije