Grand Hotel SAVA

<
>
Kratek opis: 
Hotel je bil nedavno prenovljen in ponuja možnost za raziskovanje, oddih, sprostitev, lepoto in zdravje.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

57,25 €

Lega: Hotel je bil nedavno prenovljen ter danes daje pridih prestiža. Njegova lega v cvetličnem parku s 400 letno tradicijo in v osrčju neokrnjene narave ponuja možnost za raziskovanje, oddih, sprostitev, lepoto in zdravje. Ima tudi krasno lego za izhodišče za izlete v okolico. Po potepanju pa se gostje radi sprostijo v lastnih Lotus termah.

Ponudba: V letu 2010 prenovljen hotel v katerem se nahajajo: restavracija Kristal, à la carte restavra­cija Kaiser (pestra kulinarična ponudba), kavarna Cappuccino (plesna glasba ob veče­rih), Lobby bar, kongresni center Rogaška, frizer, Center zdravja in lepote Lotus, Sawan center tajskih masaž,fitness center, terasa za sončenje (poleti), animacija; parkirišče; hišni ljubljenčki niso dovoljeni. Hotel je povezan s hodnikom do pivnice zdravilne mineralne vode in ostalih hotelov.

Sobe: V GH Sava je 120 superior sob in 86 lux sob, ki nudijo:  - sobe superior: kad ali prha/WC, sat. TV, telefon, minibar, sef, individualna klimatska naprava, delno balkon, sušilnik za lase, kopalni plašč; - superior classic: kot superior – vendar manjša in brez balkona; - nove sobe lux ­– poseben design: kad ali prha/WC, sat. TV, telefon, minibar, sef, individualna klima, delno balkon, fen, kopalni plašč, brezžični internet (brez doplačila). Otroška posteljica (z doplačilom 12 €/dan, na recepciji, predhodna najava).

Hrana: Samopostrežna zajtrk in večerja v novi restavraciji Kristal (show cooking); možnost menjave obroka za kosilo oz. večerjo v à la carte restavraciji Kaiser (bon v vrednosti 8 €).

Bazeni: Center zdravja in lepote Lotus: 480 m2, bazen s termo-mineralno vodo, whirpool, otroški bazen. Rogaška riviera: za sprostitev, rekreacijo in vitalnost so vam na voljo zunanji in notranji bazeni s temperaturo od 27°C do 36°C  (za doplačilo in odvisno od letnega časa). Organizirana je tudi vodna gimnastika, lahko pa se zgolj razvajate s številnimi podvodnimi masažami.

Wellness: Center zdravja in lepote Lotus: lepotni in ayurveda programi, tretmaji za hujšanje in preoblikovanje telesa, pilates, joga (doplačilo); center tajske terapije Sawan (doplačilo) ter turška in finska savna, tepidarium (brez doplačila).

Šport: Sam hotelski kompleks in okolica nudita idealne pogoje za različne vrste športnih aktivnosti kot so: sprehodi, trim steza; vodna aerobika, jutranja telovadba (brez doplačila) ter športne aktivnosti v športni dvorani, odbojka, tenis igrišča, sodoben nogometni objekt, balinanje, kolesarjenje (z doplačilom).

 

Cene/Termini: 

RAZVAJANJE V DVOJE
Termini: 07.03.-28.04.
Soba superior - polpenzion samo 229 € za 2 osebi
 
- 3-urni vstop v Luxury ROI Spa se doplača 20 € na osebo.
- Prihodi vsak dan, bivanje min. 2 dni.
- Turistična taksa se doplača na recepciji.

Cena vključuje: 

· dobrodošlica ob prihodu z ljubezenskim cocktailom
· 1 x romantična večerja v dvoje s kulinaričnim menijem po izboru šefa kuhinje v à la carte restavraciji Kaiser, ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji
· bogat samopostrežni zajtrk v restavraciji Kristal
· kulinarični večer v restavraciji Kristal - show cooking
· prost vstop v hotelski bazen Lotus
· savne Lotus (turška, finska, tepidarium)
· romantično nočno kopanje vsak petek in soboto do 22. ure v hotelskem bazenu Lotus
· uporaba kopalnega plašča in brisače za kopanje
. prost vstop v fitnes
· steklenica zdravilne mineralne vode v sobi ob prihodu
· prost vstop v Hit Casino Fontana
· bogat animacijski program (organizirani sprehodi, družabne igre, delavnice, plesni večeri v Kavarni Cappuccino)
· program za duhovno in športno prebujanje
· brezplačni dostop do brezžičnega interneta
· brezplačno parkiranje pred hotelom

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.