Holiday resort TATRALANDIA

<
>
Kratek opis: 
Naselje je sestavljeno iz apartmajev in bungalovov, poleg Tatralandia Aqua Parka. Oddaljeni so 15km od smučišča Jasna, brezplačen skibus. ...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Smučišče: 16 km, skibus 50m.
 
Opis: resort je del vodnega parka v Liptovskem Mikulašu, 15 km od smučišča Jasna; naselje sestavlja 156 moderno opremljenih hišic, bungalovov in apartmajev.
 
Apartmaji: prostori so razporejeni v dveh nadstropjih: v pritličju bivalni del, v nadstropju spalni del; pritličje je pri vseh namestitvah podobno: dnevni prostor s kavčem (ležišče za eno osebo), SAT-TV, radio, telefon, kuhinjska niša, električno ogrevanje, kopalnica/WC, terasa ali balkon; nadstropja pa se razlikujejo po tipu namestitve;

  • (1/4+1 APP - A): štiriposteljna spalnica
  • (1/3+1 BGW - B): triposteljna spalnica
  • (1/7+1 hišica - C): štriposteljna spalnica, troposteljna spalnica.

Dobro je vedeti: maksimalno število ležišč mora biti zasedeno, saj je v nasprotnem primeru potrebno za prazno ležišče doplačati polno ceno.
 
Ponudba naselja: vodni park, recepcija, restavracija, picerija, lobby bar, mini market, drogerija, izposoja smučarske in športne opreme, športna dvorana, drsališče, otroško igrišče, bowling, 5D kino (edini na Slovaškem), proge za tek na smučeh, parkirišče. 
 
AQUA PARK TATRALANDIA: Največji wellnes paradiž na Slovaškem, prava norišnica v vodnem svetu; 9 bazenov s termalno vodo (4 pokriti), tobogani in športne atrakcije, otroški vodni raj (labirint, fun park, Niagara), tropska džungla in bazen piratov s Karibov, masažne kopeli, kozmetični limfni program, savna ark s 16 savnami in kopelmi, Winter Park: snežne animacije, hokej, sankanje, snow rafting, Western City: pravo kavbojsko mesto s saloni.
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.