Hotel ADRIA

<
>
ALL INCLUSIVE
Kratek opis: 
All inclusive hotel Adria leži pribl. 350 m od lepe peščene plaže Soline in 800 m od živahnega Biograda na Moru.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

All inclusive hotel Adria leži pribl. 350 m od lepe peščene plaže Soline in 800 m od živahnega Biograda na Moru.  

Kraj z raznoliko športno in navtično ponudbo izbere za svoj počitniški cilj vse več novih gostov. Če razmišljate, da bi tudi sami obiskali Biograd in iščete namestitev z možnostjo all inclusive, ste na pravem mestu. Ob široki ponudbi športnih aktivnosti, ki jih najdete tudi v hotelu Adria, je tukaj poskrbljeno še za animacijo otrok in odraslih. V času, ko se bodo najmlajši zabavali v miniklubu, imate na voljo večnamensko športno igrišče (nogomet, rokomet, košarka, tenis), namizni tenis ali odbojko na mivki. Družine se bodo še posebej razveselile sence zaradi stoletnih borovcev, ki jih najdete tako ob hotelu kot na plaži. 

Osvežili se boste lahko v 2 zunanjih bazenih, napolnjenih s sladko vodo. Tukaj še je notranji in otroški bazen ter Beauty & Wellness center, kjer se boste lahko sprostili med savnanjem, kopeljo ali masažo.  

V hotelu je na voljo 208 klimatiziranih sob, opremljenih s sat. TV in minibarom. Ograjeno ali nadzorovano parkirišče na voljo proti doplačilu.

V restavraciji hotela vas čaka širok izbor avtohtonih in mednarodnih jedi. Vsi obroki so samopostrežni, pri all inclusive ponudbi pa je vključena tudi pijača (razni sokovi, voda, pivo, namizno vino, lokalne žgane pijače) v all inclusive baru ob določenih urah ter popoldanski prigrizek s čajem, kavo in keksi.
 
POPUSTI ZA ZGODNJE REZERVACIJE veljajo za bivanje v terminu 6.5.-31.10.2018

  • 15% ob rezervaciji do 15.2.2018
  • 10% ob rezervaciji do 31.3.2018
  • 5% ob rezervaciji do 30.4.2018

 OTROK BREZPLAČNO

  • brezplačno za enega otroka do 7 let
  • 80% za drugega otroka do 7 let

 
MINI KLUB IN ZABAVNE IGRE!
Animatorji bodo v najvišji sezoni tedensko izvajali MINI KLUB: družabne igre, športne aktivnosti, učenje angleščine skozi igro  (prilagojeno starostni strukturi otrok). 
Od 7.7. - 25.8.2018, 6 dni v tednu, vsak dan po nekaj ur. Primerno za otroke v starosti od 4 - 10 let.  Vabljeni!
 
All inclusive vključuje:
Hrana, pijača: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo, pri kosilu in večerji vključene pijače (gazirane in negazirane brezalkoholne pijače in sokovi, voda, pivo, namizno vino), od 15.-16. ure manjši popoldanski prigrizek (kava, čaj, keksi, grisini, sladoled za otroke), od 10.-23. ure pijače na all inclusive baru - pri zunanjem bazenu (pivo, vino, gazirane in negazirane brezalkoholne pijače in sokovi, domače alk. pijače; vse postreženo v plastičnih lončkih).
Šport, zabava: uporaba zunanjega bazena s sladko vodo, uporaba notranjega bazena s sladko vodo (zaprt od 10.6.-15.9.), ležalniki in senčniki ob bazenu (omejeno število), hotelska animacija (9.6.-14.9.), fitnes, uporaba igrišča za nogomet, rokomet, košarko, odbojko na pesku, namizni tenis, mini klub za otroke v juliju in avgustu (ne-pe), animacijski program (6 dni v tednu).
Razno: uporaba Wi-Fi-ja v holu hotela.
 

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno !

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.