Hotel Bioterme - jesenske počitnice

<
>
PRIPOROČAMO
Kratek opis: 
Hotel Bioterme predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste. Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči,...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

72,00 €
44,90 €

Kraj in lega: V osrčju Prlekije, v občini Ljutomer, se nahaja termalno kopališče Bioterme, z novim štirizvezdičnim hotelom. V Bioterme Mala Nedelja se lahko pripeljete po novi avtocesti »Pomurka«, kjer sledite izvozu Sveti Jurij ob Ščavnici. Od izvoza je do Bioterm le še 10 km. Pot je lepo označena z usmerjevalnimi tablami.
 
Hotelska ponudba: Gostom je v hotelu na razpolago: osrednja restavracija, restavracija z jedmi po naročilu, hotelski bar, vinoteka, sončne terase, večnamenska dvorana, konferenčna dvorana, sejne sobe, garažna hiša, parkirišče tik ob hotelu. Hotel Bioterme **** je zgrajen po standardih eko marjetice (evropski znak za varovanje okolja) in je z vso svojo ponudbo in usmerjenostjo tesno povezan s trendi trajnostnega razvoja turizma. Hotel in termalni park sta povezana z veznim hodnikom.
 
Sobe: razpolaga z 68 sobami, od tega je 52 dvoposteljnih sob, 7 enoposteljnih sob, 7 junior suit in 2 hotelska apartmaja. V nekaterih sobah je možnost dodatnega ležišča. V vsaki sobi je telefon, sat. TV, klima, sef, minibar, moderna kopalnica, kad ali prha/WC, naravna hotelska kozmetika, balkon. Sobe so opremljene iz lesenega masivnega pohištva, ki je oljeno, tla so lesena in povoskana. Vse sobe so brez elektrosmoga in obdarjene s čudovitim pogledom na zeleno okolico na eni in termalni park na drugi strani.
 
Hrana: gostje imajo možnost izbire med polpenzionom in polnim penzionom. Zajtrk in večerja sta samopostrežna. V času bivanja se nenehno trudijo gostom približati kulinarične posebnosti regije s presenečenji, ki jih čakajo v samopostrežnem bifeju. Individualnim gostom omogočajo tudi ekološko pridelano prehrano, vendar se je za tovrsten program potrebno predhodno dogovoriti na recepciji.

Cene/Termini: 

AKCIJA - jesenske počitnice
26.10.-04.11. polpenzion samo 44,90 € na osebo/dan
Brezplačno za 1. otroka do 12 let in 2. otroka do 6 let 
Minimalno bivanje 3 dni 

Število dni: 
min 2 dni
Cena vključuje: 

brezplačen WiFi v hotelski avli in v sobah, prost vstop v Termalni park in fitnes, brezplačna uporaba kopalnega plašča in brisače za bazen

Doplačila: 

Na recepciji hotela: turistična taksa
Polni penzion 13 €/osebo/dan, enoposteljna soba 12 €/dan, otroška posteljica 5 €/dan, otroška posteljica 5 €/dan, garaža 3,5 €/dan, kosilo 13 €

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.