Hotel BRISTOL

<
>
Kratek opis: 
Razkošen hotel Bristol je bil pred kratkim prenovljen. Na čudoviti terasi hotela Bristol lahko uživate v osvežujočih koktajlih in poskusite različne izvrstne specialitete. V centru mesta, samo 100m od mestne...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: v središču mesta, mestna plaža je oddaljena 100m (betonirana, skalnata).

Opis: restavracija, kavarna Palme, terasa, internet kotiček, nadstropje za nekadilce, 'Spa&Beauty Center' (savne, whirpool, fitnes, parna kopel), parkirišče, male živali dovoljene za doplačilo.

Sobe: KLIMA, prha/kad, WC, sušilec za lase, mini bar, satTV, telefon.

Hrana: samopostrežen zajtrk, polpenzion za doplačilo. 

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.