Hotel LIŠANJ 4*

<
>
POPOLNOMA PRENOVLJEN HOTEL!
Kratek opis: 
Hotel Lišanj se nahaja na sami plaži, v neposredni bližini avtobusne in bencinske postaje in pošte, oddaljen je samo nekaj minut hoje od centra mesta.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: 500 m od mesta, 30 m od plaže.
Plaža: peščena in betonirana.
Bazen : notranji in zunanji bazen z morsko vodo. Ležalniki in senčniki (za doplačilo).
Sobe: (sat TV, telefon), kopalnica.
Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja.
Hotelska ponudba: restavracija, aperitiv bar s plesno glasbo, konoba, večnamenski skupni prostor, tv salon, kozmetični salon, prodajalna časopisov, savna, solarij, masaža (za doplačilo).
Šport in zabava: teniška igrišča, odbojka na pesku, mini golf, namizni tenis, potapljanje, animacija za otroke in odrasle.
Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.
Prihod/Odhod: prihod od 14.00 ure naprej; odhod do 10.00 ure.
 
Opombe:

  • family soba 2+2: v sobi sta 2 osnovni ležišči, 2 pomožni ležišči, 2 kopalnici
  • Klubski program se prične 31. 10. dopoldan in se zaključi 2. 11. dopoldan po mini klubu.
  • Klubski program bo v celoti izveden ob najmanj 50 prijavljenih potnikih na termin.
Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno!

Cena vključuje: 

polpenzion, uporaba notranjega (do 15.6. in po 31.8.) in zunanjega bazena, hotelska animacija (16.6.-8.9.) z mini klubom

Popusti: 

50 % za 14-18 let starega otroka na dodatnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb; 20 % za osebo na dodatnem ležišču; brezplačno do 14 let starega 2. otroka na dodatnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb; brezplačno do 14 let starega otroka na dodatnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb; 50 % do 14 let starega otroka na osnovnem ležišču v spremstvu ene odrasle osebe
soba 2+1: drugi otrok brez ležišča v sobi z 2 odrasli osebi otrok 0-5 let 50 %
sobi 1/4: gre za 2 povezani sobi: dva otroka 0-10 let 50 % pri 2 polno plačanih osebah
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.