Hotel MOROCCAN HOUSE

<
>
Kratek opis: 
Hotel grajen v stilu riada se nahaja v mestu in približno 10 km od letališča v Marakešu in 260 km od letališča v Agadirju.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Hotel grajen v stilu riada se nahaja v mestu in približno 10 km od letališča v Marakešu in 260 km od letališča v Agadirju.

Ponudba: restavracija, terasa na strehi z razgledom na mesto; bazen z ločenim delom za otroke; hamam, masaže; brezžični internet (brezplačno); igralnica za otroke.

Sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet (plačilo), mini bar (plačilo), sef (plačilo). Možnost nastanitve dveh oseb.

Storitev nočitev z zajtrkom: strežen zajtrk.

Možnost doplačila za storitev polpenzion: strežena večerja (pet menijev).

Doplačila: 

Pavšal otrok 2-4 leta 399 €, pavšal otrok 4-12 let 549 €

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.