Hotel OMORIKA

<
>
Kratek opis: 
Hotel Omorika leži na vzpetini nad morjem, pribl. 2 km od centra Crikvenice. Iz hotela, ki je bil v sezoni 2015/16 obnovljen, boste imeli neverjeten razgled na otok Krk in morje. Crikvenica, Kvarner, Hvraška.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Hotel Omorika leži na vzpetini nad morjem, pribl. 2 km od centra Crikvenice. Iz hotela, ki je bil v sezoni 2015/16 obnovljen, boste imeli neverjeten razgled na otok Krk in morje. Do postopoma padajoče prodnate plaže je pribl. 200 m.  

Crikvenica je znana po svojem lepem sprehajališču Lungomare, obdanem z bujnim mediteranskim rastjem, ki vas od hotela pripelje do središča slikovitega mesteca. Če bi med dopustom radi ostali v formi, obiščite tenis igrišče ali igrišče za mali nogomet, zaigrajte namizni tenis ali minigolf. Za ljubitelje adrenalina je v bližini na voljo park različnih težavnostnih stopenj, na plaži pa je možen najem različnih športnih rekvizitov in raznolika izbira vodnih športov. 

Hotel razpolaga tudi s plesno teraso, kjer se v sezoni odvija zabavni animacijski program. Za otroke je na voljo otroška igralnica. Če pa si boste zaželeli kopanja v zunanjem bazenu, je ta na voljo v 250 m oddaljenem kompleksu Ad Turres. 

Skupno je v hotelu 115 klimatiziranih sob, opremljenih s sat. TV, večina z balkonom. Povsod po hotelu je na voljo tudi brezplačen WiFi. 

Samopostrežna zajtrk in večerja sta v glavni hotelski restavraciji. Ob večerji je na voljo brezplačna pijača: sok, voda, mineralna voda, domače pivo ali vino. Čez dan bo za žejo poskrbel bar z aperitivi.
 
Lega: na blagi vzpetini, obdan z mediteranskim rastlinjem, 2km od centra Crikvenice.
 
Plaža: prodnato peščena, oddaljena cca 100 m, ločena s cesto, primerna za otroke.
 
Hotelska ponudba: recepcija, klimatizirana restavracija, a la carte restavracija, aperitiv bar, otroški kotiček, terasa s plesno glasbo in pogledom na morje (julij in avgust), dvigalo, parkirišče.
 
Bazen: zunanji bazen s sladko vodo pri hotelu Ad Turres (cca 250m).
 
Namestitev: prostorne, klima, SAT TV, mini bar, sef, telefon, tuš/WC, sušilec za lase, morska stran. Sobe mezzanin so v podpritličju, brez balkona. V hotelskem apartmaju obvezno plačilo treh polnih cen.
 
Storitev: samopostrežen zajtrk in večerja z vključeno pijačo (voda, vino, pivo in brezalkoholne pijače).
 
Šport: v bližini športni center s teniškimi igrišči, namizni tenis in mini golf, športno-zabavne aktivnosti na plaži.
 
Internet: internetni kotiček za doplačilo, WiFi na recepciji in v sobah brezplačno.
 
Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo).

Doplačila: 

turistična taksa 1,10 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,55 €/dan), enkratna prijava 1,10 €/osebo, 1/1 soba +30%, krajše bivanje 30%, kosilo 8 €/osebo/dan, otroška posteljica 5 €/dan, mala žival 10€/dan. 

Popusti: 

(2+1) 1.otrok do 6 let BREZPLAČNO, 2. otrok do 6 let  brez ležišča 50%, 6-12 let 50%, 12-18 let 30%, odrasli 20%; (1+1) otrok do 6 let 40% (v terminu do 02.06. in od 22.09. naprej), 30% ostali termini; otrok 6-12 let 30% (v terminu do 02.06. in od 22.09. naprej), 20% ostali termini).

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.