Hotel in Paviljoni AD TURRES

<
>
PRENOVLJENO 2019
Kratek opis: 
Hotel in paviljoni Ad Turres se nahajajo ob vstopu v Crikvenico, v bližini glavne prometnice. Obkroženi so z borovci in mediteranskim rastjem. Prodnata plaža je oddaljena pribl. 250–400 m

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Hotel in paviljoni Ad Turres bodo v celoti renovirani v letu 2019, po renovaciji bodo pridobili dodatno *. Nahajajo se ob vstopu v Crikvenico, v bližini glavne prometnice. Obkroženi so z borovci in mediteranskim rastjem. Prodnata plaža je oddaljena pribl. 250–400 m, medtem ko je hotel Omorika oddaljen pribl. 300 m.
Ad Turres je odlična izbira za velike skupine. V bližini, pri hotelu Omorika, se nahajajo športna igrišča za tenis, mali nogomet, minigolf, namizni tenis, tako da se dolgočasili ne boste. Za avanturiste pa je tukaj tudi adrenalinski park.
Na hotelski plaži si lahko izposodite ležalnike in sončnike ter se preizkusite v vodnih športih. Če se vam ne da sprehoditi do plaže, vas v letu 2019 pričakuje obnovljen hotelski zunanji bazen.
Kompleks sestoji iz glavne zgradbe, v kateri je 40 sob, in 12 paviljonov. Večina jih ima balkon, opremljeni pa so s preprostim pohištvom.
 
V centralni restavraciji boste deležni okusne hrane. 
 
Lega: v borovem gozdičku, na vzpetini, 2,5 km od centra Crikvenice.
 
Plaža: prodnato kamnita plaža oddaljena 250-400 m. Možnost najema senčnikov in ležalnikov.
 
Hotelska ponudba: recepcija, klimatizirana restavracija, aperitiv bar, TV salon, menjalnica, sef na recepciji (doplačilo), parkirišče (brezplačno).
 
Bazen: zunanji bazen s sladko vodo (odprt cca 15.6.-15.9.)
 
Sobe: kopalnica, prha, kad, internetni dostop, ogrevanje (centralna regulacija), sef, balkon ali terasa
 
Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.
 
Šport: biljard, namizni tenis, v bližini teniška igrišča, odbojka na plaži, vodni športi, otroško igrišče, potapljanje (cca 1 km).
 
Internet: WiFi na recepciji brezplačno.
 
Hišni ljubljenčki: manjši dovoljeni (doplačilo).

Cena vključuje: 

· brezplačen WiFi na recepciji
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačno hotelsko parkirišče

Doplačila: 

turistična taksa 1,35 €/osebo/dan,1/2 single use 50%, krajše bivanje 30%,  otroška posteljica brezplačno (na vprašanje), mala žival 10 €/dan (samo v paviljonu).

Popusti: 

(2+1) 1.otrok do 6 let BREZPLAČNO, 2. otrok do 6 let  brez ležišča 50%, 6-12 let 50%, 12-18 let 30%, odrasli 20%; (1+1) otrok do 6 let 30%,otrok 6-12 let 20%. 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.