Hotel RIAD ARMELLE

<
>
Kratek opis: 
Manjši, družinsko voden riad v samem osrčju medine, približno 10 km od letališča v Marakešu. Možnost storitve polpenziona.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Manjši, družinsko voden riad v samem osrčju medine, približno 10 km od letališča v Marakešu in 260 km od letališča v Agadirju.

Ponudba: manjši riad s 15 sobami; zajtrkovalnica; manjši bazen, terasa na strehi z razgledom na Marrakech; manjša knjižnica.

Sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, balkon ali terasa. Vsaka soba se razlikuje v stilu opreme. Možnost nastanitve dveh oseb.

Storitev nočitev z zajtrkom: samopostrežni zajtrk.

Možnost doplačila za storitev polpenzion: samopostrežna večerja.

Doplačila: 

Polpenzion 169 € (otroci 2-12 let brez doplačila)

Popusti: 

Otrok 2-12 let v sobi z eno odraslo osebo 5%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.