Hotel ROGLA superior

<
>
Kratek opis: 
Hotel Rogla se nahaja v olimpijskem smučarskem središču Rogla v Zrečah, na nadmorski višini 1517 m. Ponuja odličen wellness z notranjim bazenom in športno dvorano.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Opis
Hotel Rogla se nahaja na Zreškem Pohorju in je povezan s sosednjim hotelom Planja in wellness centrom. Ko se narava prebuja ali jo pobeli sneg, je hotel, ki je obdan z neokrnjeno naravo, prava izbira za družinske počitnice in odlična izhodiščna točka za izlete v okolico.  
Prijeten sprehod do zeleno-modrih Lovrenških jezer, odkrivanje pohorskega pragozda, nabiranje zelišč in gob vas bodo napolnili z novo energijo. Nezahteven gričevnat teren je pravšnji za pohodnike pa tudi za ljubitelje kolesarstva. Bike Park Rogla se ponaša s 6 progami različnih težavnostnih stopenj. Park nudi adrenalinske užitke tako ekstremnim kolesarjem kot tudi začetnikom, ki se osnov gorskega kolesarstva lahko naučijo na poligonu na vrhu Planje. Adrenalin vam bo divje dvignil srčni utrip na sankah, s katerimi se boste spustili po 1360 m dolgi tirnici. 
V kolikor raje uživate v hotelski ponudbi, vam je na voljo sodoben wellness center Planja s savnami, notranjim bazenom, whirlpoolom in otroškim bazenom. Dodatno sprostitev pa si privoščite med kopeljo ali masažo.
V hotelu Rogla je 88 sob, ki bodo obnovljene jeseni 2018. Visoko kakovost bivanja omogočajo skrbno izbrani materiali in težnja po zagotavljanju udobja. Funkcionalno zasnovane dvoposteljne sobe bodo opremljene z LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFi-jem.
Dobrote Pohorja, tudi tople jedi »na žlico« z domačim kruhom iz krušne peči in sadje s kmetij pod Pohorjem, boste našli v samopostrežni restavraciji hotela Rogla. 
 
Smučišče
Na nadmorski višini 1050–1517 m je 12 km alpskih smučarskih in 30 km tekaških prog, namenjenim začetnikom, rekreativcem, vrhunskim smučarjem in tudi tekmovalcem. Zagotovljenih je najmanj sto smučarskih dni. Fun park Rogla, poligon za deskarje in free style smučarje, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašin Žaga. Posebno doživetje je nočna smuka (četrtek–nedelja) na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa. Šola snežnih športov nudi začetniške in nadaljevalne tečaje. Otrokom je namenjen otroški snežni park, kjer se skozi igro učijo smučarskih veščin.
Bazeni in wellness
Sodobno opremljen wellness center Planja s savnami, notranjim bazenom (12 x7 m, 30 °C), whirlpoolom, otroškim bazenom, kopelmi in masažami.
Wellness center Natura ponuja savne (finska, solna finska, panoramska finska, turška in infrardeča savna), masaže, nege obraza in telesa in kopeli.
 
Koristne informacije
Prijava: po 14h (v bungalovih po 16h), odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, American Express, Diners, Karanta, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Otroška animacija, Zlodejeva dežela, Pohorska vasica.
Z doplačilom: otroška posteljica: 8 €/dan, enoposteljna soba +12 €/dan; kosilo 16 €/dan garaža 10 €/dan (glede na razpoložljivost); športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom. V hotelu potekajo obnovitvena dela, ki bodo zaključene predvidoma do 30. 11. 2018, do takrat je hotel zaprt.
 

Cene/Termini: 

Kontaktiratje nas za ceno!

Cena vključuje: 

Cena vključuje: 29.12.-2.1.2019 polpenzion, 31. 12. silvestrovanje z aperitivom in penino ob polnoči ter živo glasbo. hramba smučarske opreme za goste hotelov (ob minimalnem bivanju 4 noči) , kopanje v hotelskem bazenu na Rogli, vstop v savne v Wellness center hotela Planja 30% ugodneje, neomejen vstop v savne h. Natura (velja za goste h.Natura). • Popust: 2 in večdnevno smučarsko vozovnico 10% popusta (kupite v hotelu)
Rogla ski paket vključuje: 29.11. - 29.12.2018, 13.01. - 17.02.2019, 03.03. - 10.03.2019, 17.03 - 7.4.2019, polpenzion, smučarska vozovnica; kopanje v hotelskem bazenu, hramba smučarske opreme (za goste Hotelov), 1 vstop v času bivanja v Wellnes center Natura (velja za goste Hotelov Natura ,Planja , Rogla), vstop v welnes center v h. Planja 30 % ugodneje, uporaba Športne dvorane do 16 ure (1 ura /dan Squash, namizni tenis), uporaba fitnesa 50 % ugodneje, animacija za otroke. Šola smučanja 10 % ugodneje do 23.12. in 3.3. do 7.4. (tedenski tečaj - 10 ali 15- urni) 15.1. - 17.2.2018 15% ugodneje;
Paket Zimska pravljica vključuje: 27.11. - 29.12. 2018, 2.1. -7.4.2019, polpenzion, kopanje v hotelskem bazenu, 1x vstop v savno hotela Planja(vrtinčenje zraka, peelingi/obloge); neomejen vstop v Welness center hotela Natura za goste hotela Natura; uporaba Fitnesa 50% ugodneje, darilni bon v višini 10 € za določene wellness storitve; 10% popust za 2 ali večdnevne smučarske vozovnice(kupite v kraju) otroška animacija. AKCIJA: seniorjem nad 60 let pri bivanju 7 in vec noči v h. ROGLA Planja ali Natura podarimo 6 dnevno sm. vozovnico;
 
 
 

Doplačila: 

Obvezno doplačilo (v kraju): turistična pristojbina odrasli 2 €/dan; otroci 7. do 18. let 1 €/dan in prijavnina (za osebe od 18 leta dalje) 2€/osebo.

Popusti: 

brezplačno otrok do 3 let (brez ležišča in hrane), dodatno ležišče: otroci 3-12 let 50 %, 12-14 let 30 %; osnovno ležišće: 3-12 let 30 %.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.