Hotel SAVICA GARNI

<
>
Kratek opis: 
Hotel Savica je oddaljen samo 250m od Blejskega jezera. Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v bazene v bližnjem wellnessu Živa. Hotel ima velike družinske sobe.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

55,00 €

Le 250 m od Blejskega jezera je svoj prostor našel Hotel Savica Garni, ki je povsem usmerjen v varovanje narave in zaščito okolja. Ekološki značaj hotela potrjuje evropski certifikat okoljska marjetica, v Savici pa ga uresničujejo pod geslom in programom Zeleni za jutri. Hotel je prijazen tudi družinam, iz njega boste odšli z veliko novega znanja o tem, kako lahko tudi sami doma pripomorete k čistejšemu okolju in varujete naravo. Od leta 2018 se lahko pohvalijo tudi z višjo kategorijo in še odločnejšo usmeritvijo v trajnostni turizem.
 
Hotel se vsebinsko navezuje na sosednji Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), ima pa svojo otroško igralnico in manjše zunanje otroško igrišče. Kot se za družinam prijazen hotel spodobi, bo v času počitnic za najmlajše poskrbela maskota Labodek Zaki, ki ima pripravljen bogat animacijski program, skozi katerega se otroci učijo odgovornega odnosa do okolja.
 
Za vse vodne radosti bo poskrbel bazenski kompleks Wellness centra Živa v sosednjem Rikli Balance Hotelu. Tukaj so termalni bazeni v dveh ravneh, povezanih s toboganom, manjši zunanji bazen in seveda otroški bazen. Privoščite si holistično sprostitev po Riklijevem konceptu – termalna voda in bogata ponudba wellness programov z alpskim pridihom. Za sprostitev so tukaj še 3 različne savne.
 
V hotelu so na voljo sobe, povezane sobe in nekaj apartmajev primernih za družine z majhnimi otroki. Vse enote so opremljene z LCD TV, minibarom, klimatsko napravo, brezplačnim WiFi-jem, večinoma imajo tudi balkon.
 
V hotelu Savica je samopostrežna zajtrkovalnica, v Rikli Balance Hotelu pa je na voljo večerja. V času šolskih počitnic sledite oznakam »Slastno in zdravo« in preizkusite priljubljene otroške jedi, pripravljene na bolj zdrav način. Na sladico, blejsko rezino, skočite v Kavarno Park, ki vas od leta 2019 pričakuje v prenovljeni podobi. Tukaj in v Blejski sladoglednici, vam postrežejo tudi sladoled z okusom po blejski kremni rezini.
 

Bazeni in wellness

V bližnjem Rikli Balance Hotelu se nahaja sodoben bazenski kompleks Wellnessa center Živa s 6 bazeni: 4 notranji termalni bazeni, zunanji termalni bazen, otroški termalni bazen, notranji bazenski tobogan, masažna kad.
Savne Živa sestavljajo 3 turške savne, 3 finske savne, 2 hladna bazena (14 in 21 °C), doživljajska prha in ogrevana kamnita ležišča v savnah.
V Wellnessu Živa je na voljo bogata izbira alpskih wellness programov, masaž in kopeli.
 

Sobe

  • DR2-4 - family: družinska soba, 23 m²; apartma s čajno kuhinjo, dvoposteljna soba z dvema dodatnima ležiščema, kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon
  • DS2-3: dvoposteljna soba, 16 m²; kopalnica s prho ali kadjo, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča

 

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· 1 x dnevno prost vstop na bazenski kompleks Wellness centra Živa v hotelu Rikli Balance
· brezplačno parkiranje

Cene/Termini: 

AKCIJA
Marec - april (do 09.04.)
Polpenzion od 55,00 € do 80,00 €/osebo/dan 
 
Vključeno: polpenzion, 1 x dnevno prost vstop na bazenski kompleks Wellness centra Živa v hotelu Rikli Balance, parkirišče
Brezplačno za 2 otroka do 12 let v družinski sobi
Prihodi vsak dan, minimalno bivanje 2 dni.
 
REDNI CENIK 2020
 

HOTEL  SAVICA GARNI * * * * 07.01.-08.04.,
01.11.-23.12.
01.01.-06.01.,
09.04.-09.07.,
06.09.-31.10.,
24.12.-29.12.
10.07.-05.09.,
30.12.-03.01.
med tednom ali vikend med tednom ali vikend  med tednom ali vikend
HB BB HB BB HB BB
Dvoposteljna soba  64 € 49 € 78 € 63 € 89 € 74 €
Družinska soba 92 € 77 € 115 € 100 € 133 € 118 €
Dvoposteljna soba single use 101 € 86 € 128 € 113 € 148 € 133 €

 

Cena vključuje: 
  • uporabo bazenskega kompleksa in popuste na vstopnino v svet savn v Wellness Živa v Hotelu Golf.
  • Bogat animacijski program z LABODKOM ZAKIJEM v hotelu Savica za otroke, ki so gosti kateregakoli od Sava Hotelov Bled (v času počitnic).
Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa 3,13 €/osebo/dan in enkratna hotelska prijava 1 €/osebo
Kosilo v eni od restavracij 15 €/dan, otroška posteljica 7 €/dan; športne aktivnosti.

Popusti: 

Posebni popusti za otroke v DRUŽINSKI SOBI samo v HOTELU SAVICA***:
2 otroka do dop. 12. leta v apartmaju ali družinski sobi z dvema odraslima BREZPLAČNO, tretji otrok do dop. 12. leta na dodatnem ležišču 50%, vsak naslednji otrok do dop. 12. leta na osnovnem ležišču 30%
 
Popust za otroke v klasični dvoposteljni sobi Hotela Savica*** v spremstvu dveh odraslih: otrok do dopolnjenega 6. leta starosti BREZPLAČNO, otrok 6-15 let 50%, tretja odrasla oseba na dodatnem ležišču 30%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.