Hotel TERMAL

<
>
PRIPOROČAMO
Kratek opis: 
Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj zase. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

56,00 €

V Termah 3000 v Moravskih Toplicah leži hotel Termal, ki je povezan s sosednjima hoteloma Livada Prestige in Ajda, ter z wellness centrom Thermalium.
 
Terme 3000, ki so odmaknjene od mestnega vrveža, ponujajo raznolike počitnice prav za vsakogar. Bazenski kompleks vas bo navdušil z dinamičnostjo, terapevtski center Thermalium z zdravstvenimi in wellness postopki prijetno sprostil, lastno hotelsko kopališče pa vas bo popeljalo vstran od vsakdanjih skrbi. Tukaj niso pozabili niti na najmlajše, ki jim v času počitnic privoščite zabavo po prekmursko z animatorjem Štrkom Vikijem v hotelu Ajda.
 
Hotel Termal se ponaša z notranjim kopališčem z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, se sprehodite po Prekmurskem mostu, ki vas bo skozi tematske kotičke Prekmurja popeljal do, v letu 2017, delno prenovljenega bazenskega kompleksa Term 3000, ki je s svojo svetlejšo podobo prav oživel. Zaplavajte v enem od 11 bazenov - ali kar v vseh - (8 zunanjih in 3 notranji), ki se nahajajo na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. V kopališkem kompleksu so tudi savne. V letu 2019 vas pričakujejo izboljšane kopeli s črno termomineralno vodo, saj so v vodo pričeli dovajati naravno termomineralno vodo še iz dodatne vrtine in uvedli izboljšan način priprave vode. Vsebnost naravnih zdravilnih snovi se je ohranila, zmanjšala se je le barvna intenzivnost vode.
 
V hotelu razpolagajo s 136 klimatiziranimi sobami, s sat. TV in minibarom.
 
Samopostrežna zajtrk in večerja sta na voljo v hotelski restavraciji, kjer imajo poleg prekmurskih dobrot tudi bogat izbor vrhunskih slovenskih ter mednarodnih vin.
 
Kraj: Terme 3000, Moravske Toplice

Lega: hotel je s hodnikom povezan s centrom sprostitve, lepote in zdravja Thermalium; gostje hotela imajo brezplačen vstop v pokriti bazenski kompleks Terme 3000.

Ponudba: klimatska naprava, hotelski sef, dvigalo, kavarna, bar, igralnica, restavracija, restavracija s klimatsko napravo, internetni dostop, WiFi, sobna strežba, pralnica perila, izposoja koles, parkirišče, garaža, restavracija s prostorom za kadilce
 
Bazeni in wellness: Bazenski kompleks Terme 3000: obsega 3127 m². V letu 2017 je bil osvežen notranji del in ima skupno 11 bazenov; 8 notranjih in 3 zunanje, ki delujejo tudi pozimi (27–38 °C), saj so povezani z notranjimi bazeni, za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko - brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne.

  • Wellness center Thermalium: programi sprostitve in preventivne terapije.
  • Kopališče z zimskim vrtom hotela Termal: notranji bazen 88 m², izplavalni zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s »črno« izvirsko vodo 64 m²; 34–38 °C; finska savna.

 
Sobe: 136 sob; kad/WC, sušilnik za lase, sat. TV, telefon, minibar, deloma balkon; €conomy soba je manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=140 cm); otroška posteljica 7 €/dan (na recepciji, predhodna najava).

  • 1/2+1 TWC: dvoposteljna soba, 15–18 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, minibar, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča
  • 1/1 TWC: nastanitev ene osebe v €conomy sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, minibar, telefon
  •  

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.

Cene/Termini: 

AKCIJA 
01.12.-22.12. in 02.01.-05.01.; polpenzion
Bivanje nedelja - petek že od 62,00 €/osebo
Bivanje petek - nedelja že od 67,00 €/osebo
 
22.12.-28.12.; polpenzion
Bivanje nedelja - petek že od 74,00 €/osebo
Bivanje petek - nedelja že od 74,00 €/osebo
 
06.01.-14.02.; polpenzion v €conomy sobi
Bivanje nedelja - petek že od 56,00 €/osebo
Bivanje petek - nedelja že od 61,00 €/osebo
 
Brezplačno za otroka do 12 let 22.12.-29.12.; minimalno bivanje 2 dni
 

Cena vključuje: 

Brezplačen WiFi v avli hotela, prost vstop na hotelski bazen, prost vstop na bazenski kompleks Term 3000, brezplačna uporaba ležalnikov v hotelskem kopališču, prost vstop v hotelsko savno, brezplačna uporaba kopalnega plašča, možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda v hotelskem bazenu, brezplačno hotelsko parkirišče

Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa
Polni penzion 15 €, bivanje 1 noč 6 €, otroška posteljica 8 €/dan, garaža 5 €/dan
 

Popusti: 

V sobi z dvema odraslima: 100% 1.otrok do 12 let (na dodatnem ležišču), 2.otrok 100% do 6 let, 50% 6-12 let, 30% 12-15 let (brez ležišča, spi s starši)
V sobi z 1 odraslim: 100% do 6 let, 30% 6-12 let, 20% 12-15 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.