Hotel VESNA

<
>
UGODNO
Kratek opis: 
Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

39,00 €

Opis
Terme Topolšica ležijo pod visokimi vrhovi Karavank, v kraju Topolšica, 10 km od Velenja. Terme obdaja slikovita narava srednjegorske pokrajine z blagim podnebjem, zato prihajajo sem ljudje predvsem po mir in popolno sprostitev. 
Sodoben hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča, ki ga odlikujejo vrhunske medicinske storitve, predstavlja pa tudi idealne terme za lajšanje težav z dihali, revmatskimi obolenji, lažjimi bolezni srca in ožilja ter premagovanje vsakdanjega stresa. Dobrodošle so tudi družine z otroki, saj bo zanje predvsem v času šolskih počitnic poskrbela ekipa animatorjev, ki ima na zalogi prikupne simpatične zgodbe in igre polne smeha. Prav tako pa se v osrčju hotela odpira mesto vodnih atrakcij za vso družino.
Prepustite se objemu topline, sproščujočih barv in poživljajočih naravnih vonjev ter si privoščite razvajanje v savnah, masažnih in kozmetičnih sobah ali vadbo v vrhunsko opremljenem fitnesu. Najbolj intimnim trenutkom so namenjeni zasebni sprostitveni prostori, ki vas popeljejo skozi starodavni Rim, skrivnostni Orient ali japonski minimalizem. 

V hotelski restavraciji je poleg samopostrežnih obrokov, kjer je pogosto najti tudi slovenske tradicionalne jedi, mogoča priprava dietne hrane.

Kraj: Terme Topolšica, Topolšica
 
Lega: terme ležijo 11 km od Velenja, v zelenem okolju.
 
Ponudba: aperitivni bar, restavracija, prodajalna časopisov in spominkov, seminarska dvorana; notranji termalni bazeni (29-36° C) z vodnimi atrakcijami (topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, whirpooli, rimske kopeli …), zunanji bazen, povezan z notranjim, ter Vodni park Zora, povezan s hotelom z mostičkom (temperatura vode pribl. 29° C, podvodne masaže, 100 metrski tobogan); skupaj skoraj 2000 m² vodnih površin; savne (infra, turška, finska); solarij; telovadnica; jutranja gimnastika v bazenu in v telovadnici; animacija; parkirišče; psi niso dovoljeni.
 
Sobe: 182 sob; kad ali prha/WC, sat. TV, telefon, večina sob ima balkon; otroška posteljica 2 €/dan (na recepciji, predhodna najava).
 
Hrana: samopostrežni zajtrk in večerja.

Cene/Termini: 

AKCIJA

26.09.-11.10. in 14.10.-25.10.

Polepnzion v standard sobi:

bivanje nedelja - petek samo 39 €/osebo/dan

bivanje petek - nedelja samo 44 €/osebo/dan

 

Polepnzion v comfort sobi: 

bivanje nedelja - petek samo 49 €/osebo/dan

bivanje petek - nedelja samo 54 €/osebo/dan

 

Minimalno bivanje 2 dni

 

 

AKCIJA Jesenske počitnice

25.10.-03.11.

Polepnzion v standard sobi samo 44 €/osebo/dan

Polepnzion v comfort sobi samo 54 €/osebo/dan

 

Brezplačno za 1.otroka do 13 let in 2.otroka do 7 let; minimalno bivanje 2 dni

Cena vključuje: 

Brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah, prost vstop na bazene, prost vstop v hotelske savne
 

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa
Enoposteljna soba 10 €/dan, polni penzion 12 €/osebo/dan, otroška posteljica 2 €/dan, kopalni plašč 3 €/dan, garaža 5 €/dan

Popusti: 

Popusti v sobi z 2 odraslima: 100% 1.otrok do 12 let, 2.otrok (spi s starši) 100% do 6 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.