Hotel THERMANA PARK LAŠKO

<
>
NEOMEJEN VSTOP V SAVNE
Kratek opis: 
Hotel se nahaja v Laškem, ob Savinji, 11km od Celja. Hotel ima velik savna center in bazenski kompleks. Zadovolji še tako zahtevnega gosta.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

94,00 €
70,50 €

Kraj: Thermana, Laško

Lega: hotelski kompleks Wellness Park Laško leži sredi parka ob reki Savinji le petnajst minut sprehoda do centra mesta.

Ponudba: aperitivni bar, otroška igralnica, samopostrežna in à la carte restavracija, kavarna s teraso, frizerski salon, manjša trgovina s spominki; kongresni center; v ceni penziona je vključeno kopanje in uporaba savna centra in fitnesa brez doplačila; dovoljeni so manjši psi (15 €/dan, plačilo na recepciji, predhodna najava), brezplačno parkiranje v garažni hiši. Termalni center: pod stekleno kupolo so na 2.200 m² voljo vodne površine z notranjimi in zunanjimi bazeni: bazen z valovi, trije whirpooli nad bazenom, Kneippova pot, otroški vodni kotiček, rekreacijsko masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, hitra reka in tobogan, zunaj se nahaja rekreacijski plavalni in otroški bazen, vodna drča, 2 tobogana in termalni bazen povezan z notranjim, na sotočju Rečice in Savinje se nahaja masažni bazen v obliki kristala; termalna voda ima temperaturo 30-34° C.

Savna center: v Savna centru na 675 m² s šestimi savnami, zgrajenimi v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega, postanejo podaljšani trenutki sprostitve in krepitve telesa neprecenljivi; infrardeča savna, Laconium, Sanarium, klasične finske in parne savne se spogledujejo s tradicijo tematsko urejenih savn s tremi počivališči, hladnim notranjim in toplim zunanjim bazenom ter barom za osvežitev. Wellness Spa Center: izjemen ambient, kjer lahko uživate ob tajskih, ayurveda, shiatsu masažah, negah telesa in obraza priznanih kozmetičnih hiš Pevonia Botanica, Comfort Zone ter nove linije Priori, wellness programih, sproščujočih kopelih ...

Sobe: 188 sodobno opremljene sobe; prha ali kad/WC, sat. TV, minibar, telefon, sušilnik za lase, kopalni plašč, brisače za kopanje, internet; otroška posteljica 5 €/dan (plačilo na recepciji, predhodna najava).Standard sobe: francoski balkon, standard plus sobe: francoski balkon s pogledom na Savinjo; sobe confort plus: klasični balkon s pogledom na Savinjo.

Hrana: samopostrežni zajtrk in večerja; večerjo je po dogovoru možno zamenjati tudi za kosilo; možnost kosila je v hotelski restavraciji ali restavraciji Termalnega centra.  
 

Cene/Termini: 

AKCIJA 12.5. - 11.7.
polpenzion = 70,50 eur/os/noč
2 otroka do 5 let BREZPLAČNO
 
 

Cena vključuje: 

brezplačen WiFi povsod v hotelu (tudi v sobah in na bazenih), prost vstop v bazene hotela Thermana Park Laško in bazene hotela Zdravilišče Laško, brezplačna uporaba kopalnega plašča in brisač za bazen, 1x dnevno prost vstop v fitnes, brezplačen vstop v hotelske savne

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa.
Enoposteljna soba 15 €, otroška posteljica 8 €/dan, manjši psi do 20 kg 20 €/dan, garažna hiša 5 €/dan
 

Popusti: 

 
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.