Hotel ZAGREB

<
>
Kratek opis: 
Doživite prijetno in sproščeno vzdušje v hotelu Zagreb. V hotelu so pomislili tudi na tiste, ki ne morete brez štirinožnih prijateljev, saj ponujajo tudi sobe, v katerih lahko preživite dopust z vašim hišnim...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

49,75 €

Lega: Hotel Zagreb je povezan z Grand hotelom Sava in leži v cvetličnem parku neokrnjene narave - primeren za sprehode in počitek ter razvaja tako posameznike kot družine. Zdraviliški kraj s 400-letno tradicijo skupaj s ponudbo hotela nudi številne možnosti za sprostitev, počitek, zdravje in lepoto.

Ponudba: Hotelska restavracija Kristal s shoow cookingom, nova kavarna Cappuccino (vrhunska ponudba sladic,  živa glasba za ples in tematski show programi), à la carte restavra­cija Kaiser (pestra kulinarična ponudba), Lobby  bar – zdravilni napitki iz sveže izstisnjenega sadja in zelenjave, brezplačen brezžični internet, kongresni center Rogaška, internetni kotiček (z doplačilom); parkirišče, manjši hišni ljubljenčki (z doplačilom 12 €/dan, na recepciji, predhodna najava).

Sobe: 44 sob; kad/WC, sat. TV, telefon, minibar, sušilnik za lase, kopalni plašč, brisače. Otroška posteljica 12 €/dan (na recepciji, predhodna najava)

Hrana: Samopostrežna zajtrk in večerja ali kosilo v restavraciji Kristal (show cooking); možnost menjave obroka za kosilo oz. večerjo v à la carte restavraciji Kaiser (bon v vrednosti 8 €).
 
Bazeni: Bazen s termo-mineralno vodo, whirpool, otroški bazen.

Wellness: Center zdravja in lepote Lotus: wellness center z lepotnimi in ayurveda programi, tretmaji za hujšanje in preoblikovanje telesa, bazeni s termo-mineralno vodo, whirlpool, otroški bazen, bazen za knajpanje, turške in finske savne ter sproščujoč tepida­rium; center tradicionalne tajske terapije Sawan; fitnes, joga.

Cene/Termini: 

RAZVAJANJE V DVOJE
Termini: 29.11.-27.12., 11.1.-31.1., 3.2.-10.3.
Soba premium - polpenzion samo 199 € za 2 osebi
 
- 3-urni vstop v Luxury ROI Spa se doplača 20 € na osebo.
- Prihodi vsak dan, bivanje min. 2 dni.
- Turistična taksa se doplača na recepciji.

Cena vključuje: 

· dobrodošlica ob prihodu z ljubezenskim cocktailom
· 1 x romantična večerja v dvoje s kulinaričnim menijem po izboru šefa kuhinje v à la carte restavraciji Kaiser, ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji
· bogat samopostrežni zajtrk v restavraciji Kristal
· kulinarični večer v restavraciji Kristal - show cooking
· prost vstop v hotelski bazen Lotus
· savne Lotus (turška, finska, tepidarium)
· romantično nočno kopanje vsak petek in soboto do 22. ure v hotelskem bazenu Lotus
· uporaba kopalnega plašča in brisače za kopanje
. prost vstop v fitnes
· steklenica zdravilne mineralne vode v sobi ob prihodu
· prost vstop v Hit Casino Fontana
· bogat animacijski program (organizirani sprehodi, družabne igre, delavnice, plesni večeri v Kavarni Cappuccino)
· program za duhovno in športno prebujanje
· brezplačni dostop do brezžičnega interneta
· brezplačno parkiranje pred hotelom

Doplačila: 

 
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.