Izlet FIERACAVALLI 2019

Kratek opis: 
Sejem VERONA, FIERACAVALLI 2019 letos 09.11.2019.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

40,00€

Odhod avtobusa iz Ljubljane, Ajdovščine in Vrtojbe v zgodnjih jutranjih urah (ali iz kraja po dogovoru). Vožnja po avtocesti v Italijo proti Veroni, mimo Benetk in Padove z vmesnim postankom za jutranjo kavo. Prihod na sejmišče predviden okrog 9.30 ure, prosti čas za samostojne oglede, sprehode, nakupe. Sejem konj 'Fieracavalli' svojo tradicijo uspešno nadaljuje vse od leta 1898. Več kot 700 razstavljavcev nam ponuja na ogled razne pasme konj, konjeniško opremo, novosti na področju dresure, nege in jahanja. Poleg razstave se na sejmišču odvijajo različna tekmovanja v preskakovanju ovir, predstave dresurnih konj, 'Westernshow' in številni drugi dogodki. Ob 19.00 uri se bomo zbrali in odpravili proti domu z vmesnim postankom. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.
 
Za pridobitev vstopnic potrebujemo NASLEDNJE PODATKE
- IME IN PRIIMEK POTNIKA
- NASLOV (Ulica, hišna številka in kraj)
- ELEKTRONSKI NASLOV vsakega prijavljenega potnika (pogoj za pridobitev vstopnice)
 

Cene/Termini: 

40 EUR  odhod iz AJDOVŠČINE, VRTOJBE in LJUBLJANE
 

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedeni relaciji s turističnim avtobusom, vstopnico za ogled sejma, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo ogleda sejma.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije